Κυριακή 30 Μαΐου 2010

O ''ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ''


Αυτος που θα πρεπε να ειναι ενα αποβλητο

Το καθεστως τον εχει κανει λαοπροβλητο


Αυτος που θα πρεπε να φαει τουμποφλο

Φτιαχνει καφεδες για αβοριγινες στο φλο


Απο των ορεων εχει ερθει το μιτατο

Και εχει φτιαξει το δικο του το δουκατο


Απ’ την δουλεια πολυ κουραστηκε στις δεκο

Ειπε να γινει μια ψειρα στο γιλεκο


Μικρος δεν του αρεσε η γλωσσα και τα γραμματα

Τωρα οι παρεες του ειναι ολες μες τα αρματα


Χαλιφης εγινε στου αυνανισταν τα κρατη

Με ευλογιες ενος δηθεν δημοκρατη


Μετα τον κανανε αφεντη εις τα καντια

Και εγινε αθλια η δικη μας η καταντια


Ολο μπαρουφες και κενα ουσιας λογια

Κατοικοεδρευει καπου γυρω απο την λοτζια


Απ’τους κουτοφραγκους για εργα πηρε φραγκα

Μ’οσα δεν εφαγε μας κανει και το μαγκα


Παρατρεχαμενους τους εκανε ολους μαγκες

Αυτους που πριν χτιζαν παρανομες παραγκες


Με την μαφια εχει σχεση το αποβλητο

Το καθεστως παντα τον εχει στα απυροβλητο


Και αφου εφαγε τα καλη της πεδιαδος

Τωρα το παιζει και σωτηρας μιας ομαδος


Το ποθεν αισχος του δεν ελεγξε η δοϋ

Γινηκε πλουσιο ξαφνικα ολο το σοϊ


Ειναι γνωστα οι διευθυνσεις και τα ονοματα

Τον προστατευουνε ολα τα ψευδοκομματα


Λαδακι πρεπει ο καθενας να του δινει

Τον προστατευει βλεπεις κι δικαιοσυνη


Και με των μιντια τα μεγαλα αφεντικα

Κανει δουλιτσες διεθνως και τοπικα


Γιος και εγγονος δημαγωγου και πρακτορα

Ειναι εκεινος που τον εχρισε δικτατορα

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Γιατί το ΄΄Δημοκρατικό΄΄ Ηράκλειο ξανα-υποδέχεται τους Κινέζους σοσιαλοφασίστες αποικιοκράτες


Το ΄΄Δημοκρατικό΄΄ (sic) Ηράκλειο, ξανα-υποδέχεται για νιοστή φορά αξιωματούχους του σοσιαλοφασιστικού καθεστώτος της Κίνας, σε μία ακόμη προσπάθεια να πείσει τους ιθαγενείς ότι ΄΄οι Κινέζοι είναι φίλοι μας΄΄ Το Ρωσοκινεζοτσολιαδικό δοσιλογικό καθεστώς προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Κινέζοι θα φάνε τάχαμου τα ΄΄Κρητικά προϊόντα΄΄ και εμείς θα χεστούμε στο τάληρο, ξεχνώντας να μας πούνε πως θα τα αγοράσουν όταν απαιτούνται 5 κινέζικα μεροκάμματα για την αγορά ενός κιλού ελαιόλαδου. Το πιο πιθανό είναι να τρώμε εμείς εκτός από Κινέζικα σκόρδα και Κινέζικο ελαιόλαδο σε λίγο.

Θαυμάστε εδώ πως οι υποτελείς υποδέχονται τους Κινέζους ανθύπατους.

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=58165

Μετά τις φοβερές ΄΄εμπορικές επιτυχίες΄΄ της πώλησης ενός τόνου τσικουδιά στην Κίνα…

http://www.patris.gr/articles/169557/105489?PHPSESSID=4vok5t3hunl3c42l0b482q1b86

http://www.patris.gr/articles/146193/84726

Έρχονται νέες –ανάλογου περιεχομένου πάντα- εμπορικές ΄΄επιτυχίες΄΄

Αυτό που δεν μας λένε οι πλασιέ των Κινέζων σοσιαλοφασιστών (σοσιαλιστές στα λόγια φασίστες στην πράξη) -που επιβάλλουν ακόμη και αναβολές παραστάσεων στην χώρα μας http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/05/oi-kinezoi-sosialofasistes-apoikiokrates-anabaloyn-parastash-sto.html- είναι γιατί το καθεστώς της χώρας σαμποτάρει τεράστιες συμφωνίες με χώρες της δύσης όπως η αγορά 15.000 τονων ελαιολάδου ετησίως από Αμερικάνικη εταιρία (http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/ta-mploka-twn- agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html) πριν πέντε χρόνια και εκθιάζει κάθε συμφωνία της πλάκας με τους Κινέζους φασίστες.

Η εξήγηση δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική.

Η εξήγηση όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο για τα αποτελέσματα των 30 χρόνων σοσιαλοφασιστικής πολιτικής στην αγροτική παραγωγή

(http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/ta-mploka-twn- agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html) είναι η εξής:

Οι οικονομικοί δεσμοί των Ελλήνων πολιτών με την δημοκρατική και ημιδημοκρατική δύση θα πρέπει να σαμποταριστούν, ώστε να μπορούν οι σοσιαλοφασίστες να οργιάζουν σε αντιδυτική προπαγάνδα. Δεν θα πρέπει η δημοκρατική δύση να είναι ΄΄πρότυπο΄΄ για τον Έλληνα πολίτη, γιατί κάτι τέτοιο θα απειλήσει την σοσιαλοφασιστική εξουσία -που βασίζεται στην υπονόμευση των θεσμών- των κινεζορωσοτσολιάδων δοσίλογων πρακτόρων, που μας οδηγούν αργά αλλά σταθερά στην αγκαλιά του Ρωσοκινέζικου φασιστικού άξονα.

Προσπαθεί πάρα πολύ το ψευδοπολυκομματικό αντιδημοκρατικό δοσιλογικό καθεστώς να μας πείσει ότι οι Ρωσοκινέζοι είναι φίλοι μας και η Δύση ο ΄΄προαιώνιος εχθρός΄΄ των Ελλήνων από τους οποίους δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλό. Για αυτό και καταστρέφουν τους άμεσους οικονομικούς δεσμούς με την Δύση.

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΟΛΠ ΟΣΕ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ



ΟΛΠ ΟΣΕ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ

Ξεπουλημα της χωρας στο Σοσιαλοφασιστικο καθεστως της Κινας.
Τελικα αυτοι που θα καταστρεφαν την χωρα για λογαριασμο των ''Εβραιων κερδοσκοπων'' μας βγηκαν Κινεζοτσολιαδες...
Κοίτα να δεις που οι ''συνωμοσιολογοι'', οι ''γραφικοι'' και οι ''ψυχασθενείς'' του διαδικτύου και της ΟΑΚΚΕ ειχαν δικιο τελικα...

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/kina-gr.html

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ! Οι ηγεσίες των 5 κομμάτων, οδηγούν τη χώρα στη χρεωκοπία για να την κάνουν αποικία της Ρωσίας και της Κίνας

Αφίσα της ΟΑΚΚΕ για την πολιτική κατάσταση και τη συγκρότηση του δημοκρατικού μετώπου

ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ!
Οι ηγεσίες των 5 κομμάτων, με επικεφαλής την ψευτοαριστερά, οδηγούν τη χώρα στη χρεωκοπία για να την κάνουν αποικία της Ρωσίας και της Κίνας

Η βαθύτερη αιτία της χρεωκοπίας της χώρας και της πείνας του λαού είναι η επί δεκαετίες καταστροφή των παραγωγικών της δυνάμεων, ιδιαίτερα της βιομηχανίας. Εξαιτίας αυτής της καταστροφής οι εξαγωγές της χώρας μας ήταν τρεις φορές μικρότερες από τις εισαγωγές. Αυτή τη διαφορά την κάλυπταν τα λεφτά από τη ναυτιλία, τον τουρισμό και τα δάνεια. Με την παγκόσμια κρίση τα έσοδα μειώθηκαν, οι τόκοι για τα δάνεια μεγάλωσαν και έτσι φτάσαμε στην πελώρια υπερχρέωση.
Αυτήν την υπερχρέωση τη μετέτρεψε επίτηδες σε χρεωκοπία ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου σπέρνοντας τον πανικό στις διεθνείς αγορές με επανειλημμένες προβοκατόρικες τοποθετήσεις του και με το να υπονομεύει δραστήρια τις επενδύσεις (δες ΕΣΠΑ, ματαιώσεις επενδύσεων από Μπιρμπίλη κλπ). Για να δυναμώσει τον πανικό των αγορών έσπρωξε, μαζί με τον Σαμαρά, το συνδικαλιστικό στρατό των ΔΕΚΟ πίσω από τα κούφια, δήθεν ταξικά κινήματα της ψευτοαριστεράς (ψευτοΚΚΕ-ΣΥΝ) τα πλαισιωμένα επιδέξια από τις συμμορίες της φασιστικής δολοφονικής βίας. Αυτό που θέλουν όλοι αυτοί είναι να αποδείξουν στο λαό και στην ΕΕ ότι ο μόνος δρόμος σωτηρίας της χώρας θα είναι να επενδύσει εδώ ο νεοναζιστικός άξονας Ρωσίας-Κίνας-Ιράν και οι φίλοι του (πχ Κατάρ). Οι αφρικανικές χώρες που είχαν την ατυχία να δεχτούν τέτοιες «επενδύσεις» μετατράπηκαν σε φασιστικές αποικίες. Ήδη αυτή τη «λύση» για τη χώρα προτείνει η ηγεσία του ρωσόδουλου φασιστικού ΛΑΟΣ.

Η στροφή στο νεοναζιστικό άξονα έχει ξεκινήσει εδώ και δεκαετίες με το σαμποτάρισμα όλων των μεγάλων ντόπιων και δυτικών επιχειρήσεων και επενδύσεων, ιδιαίτερα των βιομηχανικών, με περιβαλλοντικά και δήθεν αντικαπιταλιστικά προσχήματα. Επικεφαλής του σαμποτάζ είναι το κόμμα του ρώσικου σοσιαλιμπεριαλισμού από την εποχή των Χρουστσόφ-Μπρέζνιεφ, το ψευτοΚΚΕ, που η ηγεσία του είναι οι δολοφόνοι του παλιού ΚΚΕ. Στο σαμποτάζ ειδικεύεται και ο ΣΥΝ το κόμμα που βγήκε από το πλευρό του ψευτοΚΚΕ για να διεισδύσει στο κράτος. Το σαμποτάζ αυτό δεν θα ήταν αποτελεσματικό αν δεν συνδυαζόταν με εκείνο των πιο ισχυρών ηγετικών ομάδων στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ που είχαν ή έχουν επικεφαλής τους, τους ρωσόδουλους Α. και Γ. Παπανδρέου, Σημίτη, Καραμανλή και τώρα τον Σαμαρά. Έτσι ψευτοαριστερά και πρωθυπουργοί χρησιμοποίησαν από κοινού για το σαμποτάζ τα αστικά εργαλεία εξουσίας που λέγονται Συμβούλιο της Επικρατείας, Δασαρχεία, Πολεοδομίες, Επιτροπές Ανταγωνισμού, Δήμοι και πιο πολύ τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν κάθε κίνημα κατά της ανάπτυξης, κατά της σύγχρονης εκπαίδευσης και υπέρ της επιδοτούμενης, κλεπτοκρατικής γεωργίας.
Η ψευτοαριστερά και οι φίλοι της στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εξαίρεσαν από το σαμποτάζ μόνο τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτές τις άφησαν να ζουν αλλά εξαρτημένες από το κράτος μέσω της φοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας. Για το τελευταίο εισήγαγαν σε όλους τους κλάδους μια όλο και πιο φρέσκια και πιο φτηνή μεταναστευτική εργασία ώστε να ρίχνουν τα μεροκάματα των ντόπιων εργατών και των παλιότερων μεταναστών και από την άλλη να δίνουν δύναμη στους επίσης ρωσόδουλους ναζιστές-ρατσιστές.

Το ότι αυτό το σαμποτάζ δεν έχει τίποτα το αντικαπιταλιστικό αποδεικνύεται από το ότι είναι επιλεκτικό. Δηλαδή η ψευτοαριστερά και οι φίλοι της πρωθυπουργοί σαμποτάρουν αποκλειστικά τις ντόπιες και τις δυτικές επιχειρήσεις τύπου ελεύθερης αγοράς ενώ προωθούν τις πιο αρπακτικές επιχειρήσεις που είναι δεμένες με το κράτος και τα συμφέροντα της Ρωσίας και της Κίνας. Γι αυτό κανείς δεν εξεγείρεται για το πιο μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο της χώρας που είναι ο υπερπλουτισμός με δωρεάν κρατικό χρήμα των νέων κρατικών ολιγαρχών Μπόμπολα, Κόκκαλη (όχι τυχαία όλοι μιλάνε για το σκάνδαλο της Ζήμενς αλλά όχι για το Ίντρακομ -Ζήμενς), Γερμανού (με τις πλάτες του ψευτοΚΚΕ), Μυτιληναίου και, τελευταία, του Βγενόπουλου. Αυτός έγινε ξαφνικά ιδιοκτήτης του άνθους της ελληνικής βιομηχανίας μέσω του κυπριακού ρωσόδουλου κόμματος ΑΚΕΛ, της με ανατολικούς δεσμούς Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου και τελικά του φιλο-ιρανικού Ντουμπάι. Το ίδιο σκανδαλωδώς παραχωρήθηκε στη ρώσικη Γκάζπρομ η ενέργεια της Ελλάδας και χτυπήθηκε ο λιγνίτης και ο λιθάνθρακας. Έτσι παραδόθηκε το λιμάνι του Πειραιά στην κινεζική COSCO. Την παράδοση διευκόλυναν οι απεργίες των λιμενεργατών που καθοδηγήθηκαν από τους ψευτοΚΚΕ, ΣΥΝ, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ έτσι ώστε να υπονομευτούν οι ανταγωνιστές της COSCO, ΜSC και ΟΛΠ. Λίγο μετά το λιμάνι του Αστακού παραχωρήθηκε χωρίς διαγωνισμό στο Κατάρ με διαδικασίες ρεκόρ.
Δεν πρέπει λοιπόν να επιτρέψουμε στους σαμποταριστές ιδιαίτερα εκείνους του ψευτοΚΚΕ -που βρήκαν τώρα ευκαιρία να μπλοκάρουν και να κλείνουν εργοστάσια- να μπουν επικεφαλής του αγώνα του λαού ενάντια στα μέτρα πείνας. Δεν πρέπει δηλαδή να επιτρέψουμε στους εμπρηστές να μπουν επικεφαλής της πυρόσβεσης.

Οι θεωρίες όλων αυτών ότι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη χρεωκοπία της χώρας είναι οι πιστωτές της (ειδικά η ΕΕ που τόσο την εξαπάτησαν οι ρωσόδουλοι της Ελλάδας για να παίρνουν φτηνά δάνεια και επιδοτήσεις για τους παρασιτικούς τους στρατούς, ιδιαίτερα στην ύπαιθρο) ή οι κερδοσκόποι ή οι εμποροβιομήχανοι γενικά, είναι απατεωνίστικες. Ακόμα και η διαφθορά που την προωθούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στο λαό σαν την κύρια εξήγηση μπορεί μόνο εν μέρει να εξηγήσει το γιατί χρεωκόπησε το κράτος αλλά όχι γιατί χρεωκόπησε η χώρα. Δηλαδή το χρήμα της διαφθοράς έχει γενικά και αυτό συμφέρον να μετατρέπεται σε κεφάλαιο, αλλά στην Ελλάδα όλα γίνανε ατομική κατανάλωση και εξατμίστηκαν επειδή εμποδίστηκε η παραγωγή. Άλλωστε και για τη διαφθορά ευθύνονται πάλι κυρίως οι σαμποταριστές που προστάτεψαν εκτός από τους κρατικοολιγάρχες-βδέλες, και τις άπειρες μικρομεσαίες ακρίδες που είναι η διεφθαρμένη γραφειοκρατία, η τεμπέλικη γραφειοκρατία και τα μικρομεσαία επιχειρηματικά λαμόγια που συνεργάζονται με τους προηγούμενους. Είναι χαρακτηριστικό ότι κόντρα στο μαρξισμό που καλεί σε συντριβή του αστικού κράτους, οι ψευτοαριστεροί προσπάθησαν να μετατρέψουν το προλεταριάτο σε υπαλλήλους του κράτους. Γι αυτό μιλάνε μόνο ενάντια στο κέρδος της αγοράς και ποτέ ενάντια στην ακόμα χειρότερη μίζα, δηλαδή στη ληστρική λεία που μοιράζονται η διεφθαρμένη υπαλληλία και οι ομόλογοί της μικροί και μεγάλοι καπιταλιστές. Η βασική απόδειξη ότι η κύρια αιτία της χρεωκοπίας είναι το χτύπημα της παραγωγής είναι ότι εκμεταλλευτές σαν τους παραπάνω υπάρχουν παντού όμως μόνο η Ελλάδα χρεωκόπησε.

Αν θέλουμε να πολεμήσουμε την πείνα και να εμποδίσουμε το φασισμό που έρχεται πρέπει να φτιάξουμε ένα πλατύ δημοκρατικό μέτωπο που θα έχει τέσσερις βασικές θέσεις: Α) Όχι στο πολύμορφο παραγωγικό σαμποτάζ.. Ναι σε κάθε επένδυση που δεν θα γίνεται με απευθείας και αποικιακού τύπου αναθέσεις. Αυτή είναι η πρώτη προϋπόθεση για την άμυνα του λαού στην ανεργία και για υποφερτούς μισθούς. Β) Να ελαφρύνουμε τη θέση της φτωχολογιάς παίρνοντας λεφτά από τις βδέλλες και τις ακρίδες. Αυτό όχι με τη φασιστική εκ των άνω μέθοδο της «κάθαρσης» που είναι η συκοφαντική, επιλεκτική μέθοδος με την οποία οι ρωσόδουλοι εξοντώνουν τους φιλοευρωπαίους πολιτικούς, αλλά με την οργάνωση και κινητοποίηση των μαζών ενάντια στη διαφθορά σε κάθε χώρο. Γ) Νέο ταξικό κίνημα με εργατική δημοκρατία σε κάθε συνδικάτο με έλληνες και μετανάστες κόντρα στη βία των σαμποταριστών κυρίως των τραμπούκων του ΠΑΜΕ και των δολοφόνων με αναρχικό μανδύα. Δ) Εκτός νόμου και έξω από κάθε συνδικάτο και κάθε γειτονιά οι ναζιστές –ρατσιστές ξεκινώντας με διαφώτιση του λαού, αποκάλυψη και απομόνωση του ΛΑΟΣ. Πολιτικά δικαιώματα στους εγκατεστημένους μετανάστες και όχι στην προβοκατόρικη δουλοκτητική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» του ΣΥΝ.
Μόνο αντιπαλεύοντας όλους αυτούς και διώχνοντας τους από την ευρύτερη πολιτική εξουσία (κυβέρνηση και συνδικάτα) μπορούμε να επαναδιαπραγματευτούμε και να κατακτήσουμε και από τους δυτικούς ιμπεριαλιστές-δανειστές υποφερτούς για το λαό όρους δανεισμού. Αντίθετα με τους προβοκάτορες στην κυβέρνηση και στα συνδικάτα και ακολουθώντας τα υπεραντιδραστικά κινήματα που αυτοί καθοδηγούν θα βυθιζόμαστε παραπέρα στην υπερχρέωση και στην υποδούλωση στους ανατολικούς νεο-φεουδάρχες.

Αθήνα, 12/5/2010

http://www.oakke.gr

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το καθεστώς αναγγέλει επίσημα την παράδοση της χώρας στον Ρωσοκινεζοσιιτικό νεοναζιστικό άξονα και ταυτόχρονα ξεκινάει πολιτικές εκκαθαρίσεις



Αφού το καθεστώς έχει σαμποτάρει κάθε επένδυση φιλοδυτικού κεφαλαίου εδώ και χρόνια ώστε να οδηγήσει την χώρα συνειδητά -μακριά απο το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι- στην οικονομική εξαθλίωση και στον αντιευρωπαισμό-απαραιτητη προϋποθεση για να αγοράσουν φτηνα οι Ρωσοκινεζοσιιτες φασιστες- και με την σύμφωνη γνώμη της ψευτοαριστερής και της ψευτοπατριωτικής συνιστώσας του αντιευρωπαϊκού ψευδοπολυκομματικού δοσιλογικού καθεστώτος των Ρωσοκινεζοτσολιάδων..


http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/05/o-syriza-heri-heri-me-ton-karatzaferh-se-antiefrwpa-smo-kai-rwso.html


Το καθεστώς αναγγέλει επίσημα την πρόσδεση της χώρας στον Ρωσοκινεζοσιιτικό νεοναζιστικό άξονα και ταυτόχρονα ξεκινάει πολιτικές εκκαθαρίσεις με πρόσχημα την διαφθορά.

Η ομιλία του Πρωθυπουργού στο ΣΕΒ ήταν αποκαλυπτική


΄΄Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, έχουν ήδη προηγηθεί επαφές για επενδύσεις από αραβικές χώρες, όπως το Άμπου Ντάμπι, το Κατάρ και η Λιβύη καθώς και από τα λεγόμενα BRIC. Μας ενδιαφέρουν κοινοπραξίες και συνεργασίες, σημείωσε ο πρωθυπουργός.΄΄

Όπου BRIC=Brazil, Russia, India, China….

΄΄Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου προανήγγειλε παρεμβάσεις για τη δήμευση περιουσιών υπαλλήλων και πολιτικών προσώπων που βρέθηκαν να κατέχουν παράνομα δημόσιο χρήμα ή προϊόντα διαφθορά.΄΄

Για όσους δεν το κατάλαβαν αρχίζει η φασιστική εκκαθάριση των φιλοευρωπαιων πολιτικών, καθώς οι διώξεις θα είναι φυσικά επιλεκτικότατες.

Κανείς δεν θα ασχοληθεί με τις μίζες της Siemens που πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν θα ασχοληθεί με την παραχώρηση των ορυχείων Κασσάνδρας στον Μπόμπολα, καθως και των απευθείας αναθέσεων και στην παραχώρηση του Καραϊσκάκη στον πρώην πράκτορα της Stazi Κοκκαλη.

Οι αρχιδιεφθαρμενοι δοσίλογοι θα κάνουν ''κάθαρση'' με επιλεκτικά ή και στημένα σκάνδαλα εναντίων των φιλοευρωπαίων πολιτικών ....

Η Ελλάδα γίνεται μια ναζιστική χώρα και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τίποτα...

http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1683800

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε θα καταλάβει... σύντομα

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της ΟΑΚΚΕ για την φρικτή δολοφονία των 3 εργαζομένων από τους σοσιαλφασίστες στις 5 του Μάη

Η χώρα έχει μπει σε μια νέα περίοδο μεγάλης φασιστικής βίας και πολιτικής ανωμαλίας.

Ο σοσιαλφασισμός δολοφόνησε χθες με φριχτό θάνατο τρεις εργαζόμενους προκειμένου να προωθήσει παραπέρα το κεντρικό πολιτικό του σχέδιο που είναι η απομάκρυνση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και η υποδούλωσή της στον νεοναζιστικό άξονα Ρωσίας Κίνας που περιμένει τώρα σαν το κοράκι να καταπιεί την χρεωκοπημένη χώρα μας ακριβώς εξ αιτίας της πολύχρονης δράσης των πρακτόρων του σε αυτήν. Φυσικοί αυτουργοί των φόνων ήταν οι αναρχοναζήδες (αναρχικοί στη μορφή ναζήδες στην ουσία) που με την προστασία των εξωκοινοβουλευτικών σοσιαλφασιστών έχυσαν βενζίνη για να σκοτώσουν . Όμως άμεσοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας ήταν ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ και έμμεσοι οι υπόλοιποι πολιτικοί ηγέτες.

Τα ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ όπως έκαναν και το Δεκέμβρη του 2008 χρησιμοποιούν εδώ και βδομάδες την δίκαιη αντίθεση του λαού στα σκληρά μέτρα πείνας εναντίον του για να στήσουν ένα ψεύτικο σκηνικό μαζικής εξέγερσης πάνω σε μια καταστροφική για τον ίδιο το λαό και για τη χώρα πολιτική γραμμή. Αυτή η γραμμή καλλιεργημένη για χρόνια είναι γραμμή έμπρακτης φασιστικής βίας των ταγμάτων εφόδου του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ ενάντια στο λαό, ενάντια στον πολιτικό δημοκρατισμό και ενάντια στις παραγωγικές δυνάμεις τη χώρας. Αυτή η βία που οδήγησε τελικά και στη χρεωκοπία της χώρας τώρα κλιμακώνεται.

Το σκηνικό της δολοφονικής βίας της 5 του Μάη απευθύνεται κυρίως στο εξωτερικό της χώρας και απαιτεί σαν τέτοιο τη φωτιά, την καταστροφή και τελικά το φόνο για να δώσει ακριβώς την εικόνα της χώρας που καταστρέφεται μέσα σε μια ατέλειωτη «εξέγερση» ενάντια στην «καταπιεστική Δύση και στον φιλελεύθερο καπιταλισμό της». Κρυφό αίτημα όλου του σκηνικού: η πορεία της χώρας προς τους ανατολικούς φασισμούς, που σημαίνει προς την πιο άγρια φασιστική δικτατορία.

Το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ για να καλυφθούν ισχυρίζονται και τώρα, όπως και το 2008 και όπως πάντα, ότι οι δικές τους διαδηλώσεις είναι ειρηνικές αλλά τις προβοκάρουν οι πράκτορες του εχθρού. Όμως αν ένα μαζικό κίνημα με μια δημοκρατική ηγεσία αισθανόταν ότι προβοκάρεται από τον εχθρό θα έκανε ένα πράγμα. Θα ασχολιόταν πάνω απ όλα και πριν απόλα με αυτόν τον εχθρό και θα τον συνέτριβε πολιτικά και οργανωτικά. Εδώ και χρόνια θα είχε τελειώσει με αυτόν. Όμως τι κάνουν το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ; Λένε πάντα: Το κίνημα μας είναι αρκετά μαζικό και αυτό μετράει, δεν θα μας το χαλάσουν 3 νεκροί ή 1000 καμένα, σπασμένα και λεηλατημένα μαγαζιά, ούτε θα μας το χαλάσει μια απόπειρα μπουκας ναζιστών και φασιστών για να κάψουν τη Βουλή .

Αυτός είναι κλασικός φασιστικός κυνισμός. Πρόκειται δηλαδή για το αντίθετο που θα έκανε ένα πραγματικά επαναστατικό δημοκρατικό κίνημα αν θα προβοκαριζόταν. Ένα τέτοιο κίνημα θα σεβόταν το λαό, τη ζωή του και την περιουσία του και θα έλεγε: Κεντρικό ζήτημα οι προβοκάτορες. Κεντρικό ζήτημα οι 4 νεκροί, τα 1000 μαγαζιά, η απόπειρα μπούκας των φασιστών στη Βουλή όχι μόνο γιατί κάνουν ζημιά στο λαό αλλά και γιατί σπιλώνουν το δικό μου αγώνα. Ένα τέτοιο επαναστατικό και δημοκρατικό κόμμα θα καλούσε πάνω απόλα και πριν καν συνεχίσει τον αγώνα του σε άλλα μέτωπα, σε παλλαϊκή πολιτική και οργανωτική ακόμα και στρατιωτική πάλη ενάντια στους προβοκάτορες , θα τους σταματούσε όταν καίγανε και κλέβανε και σκοτώνανε. Θα πέθαινε κυριολεκτικά γι αυτό το σκοπό ώστε να ενωθεί με το λαό. Και την άλλη μέρα θα πάλευσε κόντρα σε αυτούς τους προβοκάτορες για ειρηνικές και δημοκρατικές εξελίξεις, και τελικά θα τους συνελάμβανε και θα τους παρέδινε στην δικαιοσύνη και πιο πολύ θα τους παρέδινε στην καταισχύνη και το μίσος του λαού.

Αλλά ποιος θα τους καταγγείλει, ποιος θα τους αναχαιτίσει, ποιος θα συλλάβει τους αναρχοναζήδες αφού τους προστατεύει και πολιτικά και οργανωτικά ο ΣΥΝ, που η πορεία του και το ευρύτερο μπλοκ του γίνεται πάντα το κρυσφήγετο των τραμπούκων όπως είναι και κρησφύγετό τους το «πανεπιστημιακό άσυλο» που τους έχει παραδώσει ο ΣΥΝ και το ψευτοΚΚΕ για να τσακίζουν από κοινού και με τα άλλα τάγματα εφόδου τους διαφωνούντες εκπαιδευτικούς; Και ποιος θα καταγγείλει τους δολοφόνους σαν κεντρικό πολιτικό ζήτημα όταν το ψευτοΚΚΕ και ο ΣΥΝ βαδίζαν ψύχραιμα και το Δεκέμβρη και τώρα πάνω στα αποκαϊδια των μαγαζιών, ενώ τώρα οργάνωσαν διαδήλωση την άλλη μέρα πάνω από τα πτώματα των δολοφονημένων πολιτών ; Ποιος θα καταγγείλει τους φονιάδες όταν το ευρύτερο μπλοκ του ΣΥΝ της χθεσινής πορείας προχωρούσε κάτω από τα μπαλκόνια όπου οι άνθρωποι καίγονταν και οι διαδηλωτές συνέχιζαν να περπατάνε και φώναζαν τα συνθήματά τους, ενώ οι επικεφαλής του μπλοκ φώναζαν σε μερικούς διστακτικούς: «προχωράμε»!!! Αυτό το μαρτυρά βίντεο που παίχτηκε στις ειδήσεις του Σκάι στις 6 Μάη στις 10.05 το βράδυ. Επίσης στις ΕΤ3 στις 10.25 το ίδιο βράδυ προβλήθηκε μια πρωινή δήλωση αυτόπτη μεσήλικης μάρτυρας που είπε ότι οι διαδηλωτές που περνούσαν κάτω από τους ανθρώπους που καίγονταν στα μπαλκόνια όχι μόνο δεν σταματήσανε αλλά απατώντας στις κραυγές ανθρώπων στο πεζοδρόμιο που καλούσαν σε βοήθεια των θυμάτων φώναξαν: αφήστε τους να πεθάνουν είναι απεργοσπάστες!!!!

Οι δολοφόνοι έχουν μια δολοφονική γραμμή καλά δουλεμένη για χρόνια μέσα σε όλο τον κοινοβουλευτικό και εξωκοινοβουλευτικό σοσιαλφασιστικό συρφετό. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που χάρηκαν όταν οι αμερικανοί πολίτες έπεφταν στο κενό όταν φλέγονταν οι δίδυμοι πύργοι. Είναι πια σάπιοι και έτοιμοι για φρικαλεότητες σε βάρος του λαού που θα τους αντισταθεί ή θα διαφωνήσει μαζί τους γιατί τον θεωρούν αλλοτριωμένο από τον καπιταλισμό. Αυτόν τον σάπιο, τον διεστραμμένο και εγκληματικό αέρα αναπνέουν οι δολοφόνοι που έκαψαν ζωντανούς τους τρεις εργαζόμενους .

Αλλά δεν είναι μόνο ο ΣΥΝ, δεν είναι μόνο το ψευτοΚΚΕ. Η πολιτική προστασία των δολοφόνων βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής εξουσίας. Βρίσκεται κυρίως στον διπρόσωπο πρωθυπουργό, στον διπρόσωπο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στον πιο πολύ διπρόσωπο απ όλους αρχιφασίστα Καρατζαφερη. Αυτός παριστάνει τελευταία τον φιλελεύθερο για να ξεπλυθεί στη Δύση ενώ από κάτω χτίζει την πιο δολοφονική νεοναζιστική γραμμή και την βία κατά των αστών «κλεφτών εθνοπροδοτών». Ο ρόλος του είναι να χτυπάει την φασιστική βία της ψευτοαριστεράς σαν βία λαϊκή και επαναστατική, οπότε την δικαιώνει στα μάτια των μπερδεμένων δημοκρατών.

Τι κάνει λοιπόν αυτός και οι Παπανδρέου- Σαμαράς. Χτυπάνε τους δολοφόνους σαν να είναι εκτός πολιτικής, σαν να είναι έξω και μακρυά από όλα τα κόμματα και τα πολιτικά ρεύματα της Βουλής, σαν να μην είναι οι ίδιοι οι δολοφόνοι και ολάκερη η πολιτική τους γραμμή μέσα στα κινήματα του ψευτοΚΚΕ και του ΣΥΝ. Ακόμα χειρότερα την μεγαλύτερη πολιτική νομιμοποίηση της σοσιαλφασιστικής της γραμμής και ένα μέρος του όγκου αυτής της διαδήλωσης τον δίνουν οι συνδικαλιστικοί στρατοί της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ. Αυτούς τους στέλνουν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς σαν ΓΣΕΕ και σαν ΑΔΕΔΥ στις διαδηλώσεις ακριβώς με τα συνθήματα και την πλατφόρμα των ψευτοΚΚΕ και ΣΥΝ την ίδια ώρα που οι ίδιοι εμφανίζονται φιλοευρωπαίοι για να μένει η Ελλάδα μέσα στην ΕΕ και να την διασπάει και να την διαλύει .

Σε λίγες μέρες αυτοί οι 5 σιχαμερές πολιτικές ηγεσίες θα κοιτάξουν να ξεχαστούν οι νεκροί της 5 του Μάη. Ήδη στην απογευματινή συνεδρίαση της επόμενης μέρας του φρικτού φονικού το μόνο για το οποίο νοιάστηκαν ήτανο εκφασισμός της πολιτικής ζωής . Διαγραφή φασιστικού τύπου της αρχηγού της εσωκομματικής αντιπολίτευσης μέσα στη ΝΔ, και ανακοίνωση από τον Παπανδρέου ποινικών διώξεων κατά των φιλοευρωπαίων της ΝΔ κατά την πρόσκληση του ΛΑΟΣ.

Οι ηγέτες πράκτορες του νεοναζιστικού μετώπου Ρωσίας- Κίνας και πραγματικοί προβοκάτορες θα προχωρήσουν γρήγορα. Αλλά μαζί με αυτούς θα προχωρήσουν και οι αντιστάσεις του λαού. Ποτέ ως τώρα το ψευτοΚΚΕ δεν έκανε τόσο ωμό σαμποτάζ στην ανάπτυξη και κυρίως τόσο ωμές και ρητές αρνήσεις του Συντάγματος και ποτέ ο ΣΥΝ δεν ήταν πιο ανυπόλυπτος , ποτέ ο Παπανδρέου τόσο κωμικά ασυνεπής στις υποχέσεις του, ποτέ ο αρχηγός της ΝΔ τόσο δικτάτορας χωρίς αληθινό κύρος και τόσο διασπαστής. Το χειρότερο: Οι νεκροί της 5 του Μάη δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Οι φαιοκόκκινοι δολοφόνοι νομίζουμε ότι έκαναν ένα μεγάλο πολύ μεγάλο λάθος γιατί ποτέ τα τελευταία 35 χρόνια ο λαός δεν έχει μπει τόσο πολύ και τόσο πλατιά στην πολιτική αναζήτηση και στην πολιτική ζύμωση. Ξύπνησε απότομα μέσα σε έναν εφιάλτη, αλλά ξύπνησε . Ο παλιός ψεύτικος κόσμος με τις αυταπάτες του γκρεμίστηκε. Το έδαφος είναι έτοιμο για έναν καινούργιο. Οι φασίστες θα σπεύσουν να μετατρέψουν τα συντρίμια του παλιού σε φυλακές του λαού. Όμως μαζί με αυτόν θα είμαστε και μεις εκεί για να το εμποδίσουμε.

Όποιος έχει τη σωστή γραμμή θα νικήσει.



Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ένας Δημοκρατικός Ηρακλής απαιτείται για την Καθεστωτική Λερναία Ύδρα



Το μυθικό τέρας, με τα εννιά κεφάλια κατά τον μύθο, έβγαζε δύο κεφάλια για κάθε ένα που κοβόταν, και μόνο με το κάψιμο κάθε τομής έγινε δυνατή η εξόντωση του, σύμφωνα πάντα με τον μύθο.

Η καθεστωτική Λερναία Ύδρα που καταστρέφει την χώρα δεν είναι όμως καθόλου μύθος και δυστυχώς ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί πλήρως το κοινό σώμα που ενώνει αυτό το πολυκέφαλο σοσιαλοφασιστικό, αντιδημοκρατικό, αντιευρωπαϊκό, σαμποταριστικό, δοσιλογικό, ρωσοκινεζοτσολιαδικό καθεστωτικό τέρας, πολλοί μάλιστα με απύθμενη αφέλεια και αποσπασματική θεώρηση, αντιλαμβάνονται κάποια κεφάλια του τέρατος ως αυτά που θα τους σώσουν από κάποια άλλα κεφάλια. Εκατομμύρια κόσμου πάσχουν από αυτή την τσαμπερλενικού τύπου αφέλεια.

Βέβαια σε αυτό το συμπέρασμα δεν καταλήγουν πάντα μόνοι τους, είναι συχνά κάποια στρατολογημένα δημοσιογραφικά κεφάλια που τους χειραγωγούν προς αυτή την ψευδαίσθηση.

Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα πολυκέφαλα τέρατα δεν τρώγονται μόνα τους, ούτε στον μύθο, πόσο μάλλον στην τραγική Ελληνική πραγματικότητα.

Ποιο είναι το πολυκέφαλο αντιδημοκρατικό, αντιευρωπαϊκό, σαμποταριστικό δοσιλογικό ρωσοκινεζοτσολιαδικό καθεστωτικό τέρας.

To καθεστωτικό αυτό τέρας έχει ως κεφάλια τις κομματικές ηγεσίες και των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων μετά των συνιστωσών τους, την καθεστωτική καναλαρχία, την ασφυκτικά ελεγχόμενη δικαιοσύνη, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και διάφορες ακόμα μικρότερες φράξιες όπως τα τάγματα εφόδου και τις ΄΄επαναστατικές΄΄ οργανώσεις.

Τα κεφάλια αυτά, φορώντας τα κατάλληλα προσωπεία –τα οποία με μεγάλη ευχέρεια μπορούν και αλλάζουν κατά περίσταση- έχουν καπελώσει πολιτικούς –και όχι μόνο- ρόλους και δρουν συνεργατικά για την καταστροφή και τον εκφασισμό της χώρας, με στόχο την απομάκρυνση της από την δημοκρατική Ευρώπη και την παράδοση της χώρας στα νεοαποικιοκρατικά αφεντικά Ρωσία και Κίνα και τα τσιράκια τους, είτε αυτά είναι οι καθεστωτικοί κρατικοπαρασιτικοί ολιγάρχες είτε τα φιλοιρανικά σιιτικά καθεστώτα του Περσικού κόλπου.

Όλα αυτά τα κεφάλια είναι αριστοτεχνικά συντονισμένα να δρουν προς την ίδια καταστροφική κατεύθυνση κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό με την αποσπασματική παρατήρηση τους.

Η πολιτική σκηνοθεσία –όπως συμβαίνει και με την κινηματογραφική-, δημιουργεί την απαραίτητη αυτή ψευδαίσθηση, η οποία δεν έχει γίνει αντιληπτή μαζικά επειδή το έργο που παρακολουθούν οι Έλληνες πολίτες παίζεται αδιαλείπτως πάνω από τριάντα χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εγκαθιδρυμένες παραισθήσεις. Αρκετές φορές μάλιστα, κάποιοι που τα έβαλαν με αυτό το καθεστωτικό τέρας, εξοντώθηκαν από αγγελόμορφα κεφάλια του καθεστώτος. Μάλιστα εκεί που ένας φασίστας σκότωνε ή εξόντωνε πολιτικά ένα δημοκράτη, ο κόσμος με την συνδρομή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας αντιλαμβανόταν έναν ΄΄επαναστάτη΄΄ που απέδιδε ΄΄δικαιοσύνη΄΄.

Πολλοί απορούν πως κάποια μεμονωμένα κεφάλια μπορούν να έχουν τόσο καταστροφική δράση δυσανάλογη με τα φαινομενικά χαρακτηριστικά τους.

Μα αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά η καταστροφική τους αυτή δύναμη είναι αποτέλεσμα συνεργατικής δράσης καθεστωτικών κεφαλιών που στην αποσπασματική χωροχρονική θεώρηση των περισσοτέρων γίνονται αντιληπτές ακόμη και ως εχθρικές οντότητες.

Η συνεργατική καταστροφική δράση της καθεστωτικής Λερναίας Ύδρας

Για κάθε πλιατσικολόγο ψευτοαναρχικό, υπάρχει πάντα ένας λαοπρόβλητος δήμαρχος, ένας πρώην Συριζαίος Βούγιας και ένας φίλος των αναρχικών Χρυσοχοϊδης στην ηγεσία του ΥΠροΠο που τους προστατεύει εξωθεσμικά, η προστασία αυτή είναι δε άμεση όταν ο ψευτοαναρχικός τυγχάνει να είναι και τέκνο προοδευτικού βουλευτή.

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/530221.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/o-boygias-afhnei-elefthera-ta-paidia-toy-boylefth-toy-syriza-koy.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/05/ypothalpsh-egklhmatia-apo-politika-proswpa-moygga-ta-mme.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/niotis-gr.html

Για κάθε ψευδοεπαναστάτη των φοιτητικών ταγμάτων εφόδου που καταστρέφει δημόσια περιουσία για να διατηρήσει τα προνόμια του ακαδημαϊκού παπαδαριού με το ψευδεπίγραφο σύνθημα ΄΄Δημόσια και δωρεάν παιδεία΄΄, υπάρχει πάντα μία ΠΟΣΔΕΠ, ένας βουλευτής και μία δικαιοσύνη που νομιμοποιεί τον τραμπουκισμό με το επιχείρημα ότι τα φοιτητικά τάγματα εφόδου ΄΄τελούσαν υπό νομική πλάνη, θεωρώντας ότι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά΄΄

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/535726.html

Για κάθε αντιδραστική ψευδοεπανάσταση των Κνιτοζυριζαίων, υπάρχει πάντα μία κεφαλή του έθνους που θα δηλώνει ''Αν δεν βγούμε ρημαγμένοι, εγώ είμαι αισιόδοξος και ρομαντικός ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Στο τέλος μπορεί να γίνει κάτι καλό, μια επανάσταση!''

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/04/pame-gia-epanastash-me-thn-efhh-toy-proedroy-ths-dhmokratias.html

Για κάθε αντιδραστικό σαμποταριστή της οικονομίας στον δρόμο, υπάρχει πάντα ένας γραφειοκράτης, ένας υπουργός -κατά προτίμηση πρώην Συριζοκνίτης-, ένας περιφερειάρχης, ένα ΣΤΕ, ένας συνδικαλιστής και ένας κρατικοπαρασιτικός ολιγάρχης που σαμποτάρουν με ψευτοοικολογικά και άλλα ΄΄προοδευτικά΄΄ προσχήματα την οικονομία από τα γραφεία τους, ώστε να μπορούν μετά να κατηγορηθούν με ευκολία η ΕΕ, ο νεοφιλελευθερισμός και οι ΄΄κερδοσκόποι΄΄.

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/03/egklhmaties-twn-5-kommatwn-stamathste-to-paragwgiko-sampotaz-poy.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/03/sampotaristes-me-kybernhtikh-sthrixh-bombardisan-allh-mia-ependy.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/573349.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/oi-oikologikes-organwseis-sampotaroyn-thn-anaptyxh-ths-hwras-ako.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/deite-poioi-probokaroyn-thn-anaptyxh-ths-hwras-me-pseftooikologi.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/gipedo-botanikoy-gr.html

Για κάθε ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας στους κρατικοπαρασιτικούς ολιγάρχες υπάρχει πάντα ένα φασιστικό μιντιακό καθεστώς και ένα πολιτικό καθεστώς από πληρωμένα τσιράκια που κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα. Έτσι ώστε το φασιστικό παρακράτος να μπορεί να διυλίζει τα 100χιλ που ίσως πήρε ο Παυλίδης και να καταπίνει τα 398εκ που σίγουρα χαρίστηκαν στον καθεστωτικό Μπόμπολα. Κάποιους μάλιστα κρατικούς ολιγάρχες το καθεστώς προσπαθεί να μας ττους πασάρει και ως ''σωτήρες'' του έθνους, μόνο που οι σωτήρες, δεν είναι ικανοί να παρέχουν την απαραίτητη εργασιακή ασφάλεια ούτε στους υπαλλήλους τους.


http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/01/o-epilektikos-antikapitalismos-ths-neoaristeras.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/08/pws-to-fasistiko-parakratos-diylizei-tis-100-hil-toy-paylidh-kai.html?id=13,20361,0,0,1,0

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/02/to-kolpo-toy-kathestwtos-me-thn-o-a-kai-ek-efrw-hasame-kai-to-mo.html

http://troktiko.blogspot.com/2010/05/marfin-bank.html

Όταν δε το ξεπούλημα γίνεται στους αγαπημένους κρατικοπαρασιτικούς ολιγάρχες τα πληρωμένα τσιράκια της ΄΄αριστεράς της οικολογίας και των κινημάτων΄΄ δεν ξεχνάνε απλά τις ΄΄οικολογικές ευαισθησίες΄΄ αλλά παίρνουν –και επίσημα- το χαρτζιλίκι τους. Όσο για την δικαιοσύνη, σταματάει αυτομάτως να είναι ΄΄οικολογικά ευαίσθητη΄΄

http://antigoldgreece.wordpress.com/2010/05/03/avgi_gol/#comments

http://antigoldgreece.wordpress.com/2010/02/07/ste-apofasi/

Για κάθε πρώην πράκτορα της Στάζι που αλωνίζει στην χώρα, υπάρχει πάντα ένα πολιτικό και μιντιακό παρακράτος που καλύπτει πλήρως τις προνομιακές του μπίζνες με το δημόσιο, τις κατηγορίες για κατασκοπία, την σκανδαλώδη παραχώρηση δημόσιου σταδίου, τις σκανδαλώδεις διαιτησίες, την δικαστική εμπλοκή συνεργατών του για δολοφονία

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/09/518934.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2008/10/kokkalhs-apo-praktoras-ths-stasi-disekatommyrioyhos.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/528385.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/09/kokkalhs-mpompolas-h-kratikoparasitikh-oligarhia.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/filopoylos-gr.html

Για κάθε κομματικό αγροτοπατέρα που σαμποτάρει τις προοπτικές εκσυγχρονισμού στην παραγωγή και στην εμπορία υπάρχει πάντα ένας σοσιαλοφασίστας πολιτικός που υποκρίνεται πως ενδιαφέρεται για τους αγρότες και τους πουλάει προστασία

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/ta-mploka-twn-agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html

Για κάθε γνήσια αντίδραση αυτού του λαού υπάρχει πάντα μία συνεργασία καθεστωτικής δήθεν αριστεράς και λοιπόν αυθεντικών ναζιστικών δυνάμεων για να την σαμποτάρουν.

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/02/h-sygkentrwsh-ths-aytoorganwshs-twn-ergatwn-ths-zwnhs-kai-h-synt.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/aishos.html

Για κάθε ΠΑΜΕ και λοιπούς ψευδοαριστερούς ΄΄φίλους των μεταναστών΄΄ που προβοκατόρικα πατρονάρουν αντιδραστικές και καταστροφικές πορείες μουσουλμάνων στην Αθήνα και για κάθε συνειδητή αδράνεια του πολιτικού κόσμου, υπάρχει πάντα ένα ΛΑΟΣ που θα αποκτά πολιτικά οφέλη από την δημιουργία φόβου και τον καθοδηγούμενο εκφασισμό, σε τέτοιο βαθμό που ηγετικές προσωπικότητες των μουσουλμάνων να αντιλαμβάνονται την προβοκάτσια και να λένε με νόημα ΄΄Ολοι δουλεύουν για τον Καρατζαφέρη΄΄

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/na-m-elgantoyr-oloi-doylefoyn-gia-ton-karatzaferh.html

Για κάθε ανάδειξη ενός αντικειμενικά τελειωμένου πολιτικά Σαμαρά στην έως πρότινος φιλοδυτική ΝΔ, υπάρχει πάντα ένα αντιευρωπαϊκό ψευδοπολυκομματικό παρακράτους –από τους ναζιστές μέχρι τους συριζοκνίτες εθνικούς γελωτοποιούς του καθεστώτος- με τα τσιράκια του που θα δουλεύει με περίσσιο πάθος για το ψευδοφιλελεύθερο κεφάλι του καθεστώτος.

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/diadochi-nd-gr.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/12/554187.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/h-egkrith-dhmosiografia-toy-mpompolokanaloy.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/o-gkempelismos-nikhse-thn-katwterh-twn-peristasewn-mpakogiannh.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/xydaia-gkempelikh-propaganda-apo-thn-nea-fyllada-toy-triantafyll.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/mhhanismoi-tromokrathshs-apo-yposthriktes-toy-samara.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/diadohh-sth-nd-me-ypogeio-brwmiko-paihnidi.html

Για κάθε αντιευρωπαϊκή ναζιστική υστερία για ''λεφτά'' που μας ''χρωστάνε'' οι ''απόγονοι των ναζί'', υπάρχει πάντα ένας κυβερνητικός, και μάλιστα ο ίδιος απόγονος των Δοσίλογων Ταγματασφαλιτών να κηρύξει την έναρξη της νέας ''Μεγάλης Ιδέας'' του έθνους για την ''απελευθέρωση'' των ''αποζημιώσεων'', τις οποίες κάποιοι θέλουν να φάνε στα μπουζούκια για να ''τιμήσουν'' τους νεκρούς.

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/03/oi-apogonoi-twn-tagmatasfalitwn-zhtane-apozhmiwseis-apo-toys-apo.html

http://www.oakke.gr/na453_4/apozimioseis453_4.htm

Για κάθε αντιδυτική και αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα του καθεστώτος που ΄΄μας φταίει για τα πάντα΄΄, υπάρχουν πάντα αυτοί οι ''πατριώτες'' που ζητάνε ανοικτά την πρόσδεση της χώρας στον Ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα, κάνοντας τα στραβά μάτια στις ΄΄ανθελληνικές΄΄ τοποθετήσεις –οριζόμενες με τα δικά τους κριτήρια- του νέου Τσάρου

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/10/samaras-allos-enas-epilektika-makedonomahos-kai-patriwths.html

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/04/o-karatzaferhs-mas-apokalyptei-ton-rwsokinezotsoliadismo-toy.html

Ποιος είναι ο στρατηγικός στόχος της καθεστωτικής Λερναίας Ύδρας

Το δοσιλογικό πολυκέφαλο καθεστωτικό τέρας προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι προσπαθεί να σώσει την χώρα. Αυτό δεν είναι παρά μία σκηνοθετημένη από το καθεστώς ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα είναι το καθεστώς αυτό που ανέβασε τα Spreads και δημιούργησε την κρίση, πρώτα με το μακροχρόνιο παραγωγικό σαμποτάζ και τώρα με τις προβοκατόρικές πράξεις τόσο του πρωθυπουργού που με τις δηλώσεις και πράξεις του συνειδητά εκτροχίασε το πρόβλημα, όσο και των ΄΄επαναστατικών΄΄ συνιστωσών που δεν διστάζουν ακόμη και τώρα να καταστρέφουν την οικονομία. Κυβέρνηση και ΄΄επαναστατική΄΄ αριστερά δεν είναι παρά δύο κεφάλια του ίδιου τέρατος που συνεργατικά σπρώχνουν την χώρα στην ίδια κατάσταση.

Ο στρατηγικός στόχος του καθεστωτικού τέρατος σήμερα είναι να έχει την χώρα σε μία έρπουσα οικονομία ώστε να εκβιάζει την ΕΕ και να κάνει όσο γίνεται και πιο ακριβή την διάσωση της.

Με αυτό τον τρόπο το εγχώριο καθεστωτικό δοσιλογικό τέρας επιδιώκει να μην είναι εφικτή η διάσωση της χώρας από την ΕΕ, αλλά να αποδειχτεί ότι η ΕΕ είναι ανίκανη να σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ώστε αυτή να μπορεί να καταφύγει τελικά για τη σωτηρία της στην οικονομική βοήθεια από τις χώρες του νεοναζιστικού άξονα, δηλαδή από την Κίνα, τη Ρωσία και τις συμμάχους τους στον πετρελαϊκό κόλπο, ταυτόχρονα όμως παραμένοντας μέσα στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, έτσι ώστε αυτό να γίνει αποδεκτό και από την ΕΕ, αλλά και ως ΄΄σωτηρία΄΄ από τον Ελληνικό λαό.

Μετά την είσοδό της με αποικιακούς όρους στο λιμάνι του Πειραιά, η Κίνα θα απαιτήσει σαν αντάλλαγμα για κάθε φαινομενικά φτηνό δάνειο ή για κάθε επενδυτικό κεφάλαιο που θα φέρει στην Ελλάδα την κυριαρχική πρόσβαση της στις χερσαίες επικοινωνίες και το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας. Με αυτόν τον τρόπο οι νεοαποικιστές φασίστες θα εξασφαλίσουν έναν δίαυλο του λαθρεμπορίου τους και των χρηματιστικών τους επιχειρήσεων προς την καρδιά της Ευρώπης.

Για αυτό έχωσε ο πρωθυπουργός στην υπόθεση το ΔΝΤ, κάτι το οποίο πρώτος ο Πούτιν είχε προτείνει, αλλά κάνουν πως δεν το θυμούνται όσοι κατηγορούν την ΕΕ για αυτό.

http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathbreak_1_16/02/2010_324003

Για αυτό και έχουν οργιάσει οι φήμες για εξαγορά του χρέους και επενδύσεις από Ρωσία, Κίνα και άλλες σιιτικές χώρες του Κόλπου.

Για αυτό το καθεστώς υποδέχθηκε εγκάρδια προσφάτως τον πρωθυπουργό/φεουδάρχη του Φιλοιρανικού Κατάρ, όπου μίλησαν για μπίζνες δις Ευρώ, χωρίς να τεθεί κανένα περιβαλλοντικό ζήτημα από την ΄΄οικολόγο΄΄ πρώην συριζαία Μπιρμπίλη

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11379&subid=2&pubid=11605020

Αναλυτικά η μεθόδευση του καθεστώτος εδώ

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/05/to-dosilogiko-kathestws-katastrefei-thn-hwra-gia-na-thn-poylhsei.html

Αυτό βέβαια που δεν θα μας πει ποτέ κανένα Ρωσοτσολιάς δοσίλογος πολιτικός σε αυτή την χώρα είναι ότι η συμμαχία με τους νέους τσάρους οδηγεί γρήγορα τις χώρες που τους συναναστρέφονται στην πείνα και στο φασισμό.

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/04/613262.html



Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για την δμιουργία ενός Φιλοευρωπαϊκού Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετωπου από τον Ελληνικό λαό



Στην πραγματικότητα το δοσιλογικό πολυκέφαλο καθεστωτικό τέρας είναι ένας τρομοκράτης που κρατάει μία χειροβομβίδα και απειλεί να ανατινάξει τόσο τον Ελληνικό λαό όσο και τους Ευρωπαϊκούς λαούς, εάν οι τελευταίοι δεν δώσουν το πράσινο φως για τον βιασμό του Ελληνικού λαού αρχικά και των Ευρωπαϊκών στην συνέχεια, από τον Ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα και τα εγχώρια κρατικοπαρασιτικά τσιράκια τους. Αφελώς ο Ελληνικός λαός, εκλαμβάνει τον εκβιαζόμενο Ευρωπαϊκό λαό ως Τρομοκράτη και τον πραγματικό Τρομοκράτη ως σωτήρα. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να επανέλθει άμεσα στην πραγματικότητα και να αντιληφθεί ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι εχθροί του που τον ωθούν να κανιβαλίσει -η υστερία για το πρωτοσέλιδο του Focus είναι ενδεικτική- τα φιλικά και δημοκρατικά Ευρωπαϊκά έθνη.

Αν για κάτι μας διδάσκει ο μύθος της Λερναίας Ύδρας, την οποία ο Ηρακλής σκότωσε μόνο με την συνεργασία του Ιολάου, είναι ότι απαιτείται συνεργασία όλων των πραγματικά δημοκρατικών δυνάμεων σε αυτή την χώρα.

Κάθε πραγματικά δημοκράτης, πατριώτης, αριστερός ή φιλελεύθερος θα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από ένα Φιλοευρωπαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο και να αντισταθεί στους Ρωσοκινεζοτσολιάδες νεοαποικιοκράτες και τους εντολοδόχους τους

Ο Ελληνικός λαός δεν χρειάζεται ωστόσο κανένα μύθο για να του δείξει το δρόμο.

Ιστορικά τον δρόμο στον Ελληνικό λαό τον έχει δείξει ο Γραμματέας του ΚΚΕ Ζαχαριάδης και ο φιλελεύθερος εθνικιστής (με την Λενινιστική έννοια) Στρατηγός του Βενιζέλου, Σαράφης, που μπροστά στον ναζισμό συμμάχησαν δημιουργώντας το ΕΑΜ. Οι περισσότεροι Έλληνες της εποχής συστρατεύθηκαν με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, ενώ μόνο μία αντιδραστική μειοψηφία συστρατεύθηκε με τα φιλοναζιστικά Τάγματα Ασφαλείας.

Όσοι νομίζουν ότι αυτή την χώρα θα την σώσουν οι δοσίλογοι φασίστες που συνειδητά την κατέστρεψαν και ως μικροί Τσαμπερλεν κάνουν όψιμες συμφωνίες μαζί τους, ας γνωρίζουν ότι οι συμφωνίες του Μονάχου με τους ναζιστές κρατάνε μόλις 6 μήνες.

Ο Ελληνικός λαός θα αναγκαστεί σύντομα να επιλέξει στρατόπεδο στην νέου τύπου αποικιοκρατική κατοχή της χώρας από τον Ρωσοκινέζικο νεοναζιστικό άξονα.


Με ένα Φιλοευρωπαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο ή με τους Νεοταγματασφαλίτες Ρωσοκινεζοτσολιάδες;


Σημείωση:

Όσοι απορούν για την μετάλλαξη των αριστερών κομμάτων σε φασιστικά θα πρέπει να μελετήσουν πως έγινε η βίαιη ανατροπή των ηγεσιών όλων των ΚΚ, από την Σοσιαλοφασιστική ΕΣΣΔ που προέκυψε μετά την δολοφονια του Μπέρια, το 1956.

http://www.oakke.gr/na392/zahariadis392.htm

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=114&artid=152838&dt=27/07/2003