Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αθωώνουν το ναζισμό Δικάζουν τους δημοκράτες Όλοι στην δίκη στις 22 Σεπτέμβρη

Αθωώνουν το ναζισμό. Δικάζουν τους δημοκράτες!

Να αθωωθούν οι 3 της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας

Δικάζονται στις 22 Σεπτέμβρη στο Εφετείο της Αθήνας, μετά από αναβολή, τρία μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας για «διασπορά ψευδών ειδήσεων που μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία στους πολίτες». Σαν «ψευδείς ειδήσεις» χαρακτηρίζουν οι δικαστικές αρχές τις καταγγελίες της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας για τις αντισημιτικές και τις φιλοναζιστικές θέσεις συγκεκριμένων δικαστών και εισαγγελέων που οδήγησαν τελικά στην αθώωση του ναζιστή στο Εφετείο της Αθήνας. Η εισαγγελία όρισε σαν μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας και υπερασπιστή του κύρους της δικαιοσύνης τον ναζιστή Κ. Πλεύρη!
Οι τρεις που διώκονται επιλέχτηκαν επειδή ήταν μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη που έγινε κατά του Κ. Πλεύρη για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια». Αυτό καλεί σε ολοκλήρωση της γενοκτονίας των Εβραίων, σε διακρίσεις και βία κατά των μεταναστών και των ελλήνων δημοκρατών. Το Εφετείο της Αθήνας αθώωσε τον ναζιστή για όλο του το κήρυγμα υπέρ της ρατσιστικής βίας, υπέρ του ναζισμού, και ιδιαίτερα για το κήρυγμά του υπέρ του αφανισμού των εβραίων με το σκεπτικό –ανάμεσα στα άλλα - ότι αυτός καταφέρεται εναντίον των εβραίων όχι εκ μόνου του λόγου της φυλετικής τους καταγωγής αλλά κυρίως λόγω του ότι συνωμοτούν για την παγκόσμια κυριαρχία. Το σκεπτικό αυτό ταυτίζεται με εκείνο του Χίτλερ και του Τρίτου Ράιχ για την εκστρατεία εξόντωσης των Εβραίων. Το σκεπτικό αυτό το επικύρωσε και ο Άρειος Πάγος με μια απόφαση που θα μείνει στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά σαν η πρώτη επίσημη μεταπολεμική δικαίωση του γενοκτονικού αντισημιτισμού που είναι ο σκληρός πυρήνας του ναζισμού. Και τούτο στην ήπειρο που πιο πολύ υπέφερε από αυτόν. Αυτή η απόφαση και οι ακόμα πιο προκλητικές τοποθετήσεις συγκεκριμένων δικαστών που κατήγγειλε η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία, δεν καταδικάστηκαν πολιτικά από κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα και κρύφτηκαν μεθοδικά από όλα τα τηλεοπτικά μέσα, που σημαίνει ότι στην πράξη υιοθετήθηκαν από το επίσημο πολιτικό σύστημα και όχι μόνο από το δικαστικό. Έτσι η Ελλάδα - που τόσο βαθιά μαρτύρησε από τους χιτλερικούς εισβολείς- γίνεται το πρώτο επίσημα αντισημιτικό κράτος στον κόσμο. Είναι λοιπόν μέσα στη λογική αυτού του κράτους οι άνθρωποι που κατήγγειλαν τον αντισημιτισμό των δικαστών να παραπεμφθούν σε δίκη με μηνυτή και μοναδικό μάρτυρα κατηγορίας τον πιο ξεδιάντροπο και περιβόητο ναζιστή της Ευρώπης.
Πίσω από τη δημοκρατική πρόσοψη της χώρας μας οι ίδιοι άνθρωποι που την υπονόμευσαν παραγωγικά και την απαξίωσαν ηθικά ετοιμάζουν τώρα αθόρυβα τις φασιστικές αλυσίδες για τις θρησκευτικές και τις εθνικές της μειονότητες, για τους μετανάστες της και τελικά για το μαζικότερο εχθρό τους που είναι ο ίδιος ο δημοκρατικός λαός της. Αυτό δεν πρέπει να περάσει.

Η Αντιναζιστική Πρωτοβουλία καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όποιες και αν είναι οι απόψεις τους στα επιμέρους πολιτικά και ιδεολογικά ζητήματα, να απαιτήσουν την αθώωση της Άννας Στάη, της Ρένας Κούτελου και του Λάμπη Κατσιάπη στη δίκη της 22 Σεπτέμβρη και να ανακόψουν την πορεία του ανοιχτού εκφασισμού της δικαιοσύνης και ολόκληρης της πολιτικής ζωής.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ (9π.μ.) στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας (Λουκάρεως & Αλεξάνδρας, 2ος όροφος) στη δίκη της ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
Αθήνα, 19 Σεπτέμβρη 2010

ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 35, 10432, ΑΘΗΝΑ, τηλ 210 5232553, info@antinazi.gr, www.antinazi.gr

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η ΚΛΙΚΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ



Τα θαύματα σε αυτή τη χώρα τελειωμό δεν έχουν! Το δήθεν καθωσπρέπει, μη ανοιχτά σπασιματικό κομμάτι του ΣΥΝ, που αποχώρησε σαν «Ανανεωτική Πτέρυγα» και μετονομάστηκε σαν κύκνος σε «Δημοκρατική Αριστερά», σέρνοντας πίσω του εχτός από φιλόδοξους κρατικοδίαιτους μικροαστούς και ό,τι δημοκρατικό και καλό υπήρξε μέσα στο παλιό «Κ»Κεσωτερικού, βρέθηκε αναβάτης του ΠΑΣΟΚ εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Πώς έγινε αυτό;; Πώς ένα κόμμα που στις επίσημες δημοσκοπήσεις δεν ξεπερνά το 2% επιβάλλει πολιτική στο κόμμα που έχει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο και την ανοχή έστω των μαζών να κυβερνά τούτη την ώρα, παρά την γενικά καταστροφική πολιτική του;



Απλούστατα, το κόμμα της Δ.Α. ή μάλλον καλύτερα η κλίκα του ρωσόδουλου, μαθητή του Κύρκου, Φ. Κουβέλη συνεννοήθηκε με έναν (στη μορφή μάλλον και όχι επί της ουσίας) άχρωμο γενικά τύπο ονόματι Καμίνη να παραιτηθεί εκείνος από τη θέση του ως συνήγορος του πολίτη και να εκβιάσουν ουσιαστικά μαζί το κυβερνών κόμμα για τη στήριξή του ως υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων!! Η αποθέωση του δημοκρατισμού ...;



Φυσικά, το ΠΑΣΟΚ σαν κομματικός μηχανισμός δεν τσίμπησε στην ακατανόητη με πολιτικούς όρους (από πλευράς ΠΑΣΟΚ ακατανόητη, με την έννοια της μη αναγνωρισιμότητας και δυναμικής του Καμίνη σαν υποψήφιου) πρόταση και ουσιαστικά αντέτεινε την πρόταση για τη γενικά επίσης άχρωμη και κεντρίστρια, αλλά εν πάσει περιπτώσει «κομματική» και γενικά δημοφιλή στη βάση του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, που όπως έδειχαν όλες οι δημοσκοπήσεις, μπορούσε να κερδίσει το Δήμο. Όμως ο μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ δεν ξέρει ότι είναι υποταγμένος σε έναν αρχηγό παπατζή, που έχει κοινά αφεντικά με τον Κουβέλη, τον Τσίπρα και την Παπαρήγα, και που έχει στόχο ζωής να φέρει αυτά τα υποκείμενα, και τα κοινά τους αφεντικά βέβαια, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην εξουσία.



Έτσι λοιπόν ο Παπανδρέου ο Γ΄ έριξε κρύο νερό στους ΠΑΣΟΚτζήδες και τους επέβαλε τον Καμίνη, απέναντι στον απομονωμένο Κακλαμάνη, που ενώ στάθηκε γενικά θετικά κόντρα στον ακροδεξιό Σαμαρά μέσα στη ΝΔ, τώρα εξαρτάται για την επανεκλογή του από τη στήριξη του αρχιφασίστα Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ και των μηχανισμών του.



Είναι η συνέχεια της «Εθνικής Λαϊκής Ενότητας» του Ανδρέα Παπανδρέου για να χώσει Φλωράκη - Κύρκο στην εξουσία στα 1986, η συνέχεια της «Κεντροαριστεράς» του Σημίτη στα 1996 με τις αγάπες με τον ΣΥΝ στο 3ο του Συνέδριο (πρωθυπουργός ων, πήγε να καταθέσει διαπιστευτήρια σε κόμμα που τότε ήταν εκτός Βουλής!!!), της προσχώρησης Μπίστη - ΑΕΚΑ, Ανδρουλάκη, Δαμανάκη στο «Κίνημα», η συνέχεια τελικά του εισοδισμού στο ΠΑΣΟΚ από πλευράς των διψασμένων για φέουδα εξουσίας σοσιαλφασιστών, με τη συνέργεια όλων των ως τα τώρα ηγεσιών του.



Για κάθε φράξια του ΠΑΣΟΚ, ο σοσιαλφασισμός έχει έτοιμο κι έναν αναβάτη. Για τους ευρωπαιόφιλους, τη «Δημ.Αριστερά». Για τους παλιούς αυτοδυναμικούς - κρατικοκαπιταλιστές, τον ΣΥΝ του Τσίπρα. Για τους «αριστερούς» μικροαστούς και ριζοσπάστες του Παναγιωτακόπουλου και της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τον Αλαβάνο του «Μετώπου» και τους διάφορους Παπακωνσταντίνου του ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-«Αριστερό Βήμα» κλπ.



Κάθε δημοκράτης που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ έχει χρέος να αντισταθεί στον επευλάνοντα ψευτοαριστερό φασισμό, αλλιώς θα βρεθεί, ήδη βρίσκεται να ακολουθεί ένα τέρας που όλο και λιγότερο θα μοιάζει ακόμη και μ΄αυτό το άθλιο αλλά κάπως εθνικοανεξαρτησιακό και μισο-δημοκρατικό στη στελέχωσή του ΠΑΣΟΚ που χοντρικά άρχισε να τελειώνει σαν τέτοιο με την εκλογή του Γ. Παπανδρέου στην ηγεσία του.



http://oakke.blogspot.com/2010/09/blog-post_07.html