Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Άρχισαν να ξυπνάνε οι ''κουτόφραγκοι'' με τους ''απόγονους ενδόξων προγόνων''


Άρχισαν να ξυπνάνε οι Ευρωπαίοι και να παίρνουν μυρωδιά του τι συμβαίνει στην χώρα:

No tax please, we're Greek

«Μετά τις τράπεζες θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
«Από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις €, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, ....
... εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις €.
Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του σε τέτοιο βαθμό και για τόσο μακρύ διάστημα άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά οι πιο ακριβοί μας φίλοι.
Εσείς έχετε εφεύρει τη Δημοκρατία κι ως εκ τούτου θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λαός είναι αυτός που κυβερνά κι, επομένως, έχει και την ευθύνη. Κανείς δεν σας αναγκάζει να φοροδιαφεύγετε, να χρηματίζεστε, να αντιδράτε σε κάθε συνετή πολιτική και να εκλέγετε διεφθαρμένους πολιτικούς. Σε τελευταία ανάλυση, οι πολιτικοί είναι λαϊκιστές και κάνουν ότι τους πει ο λαός.

http://periothiko.blogspot.com/2010/02/stern.html
Let the Greeks ruin themselves
Germany has Europe’s deepest pockets, but it does not want to pay to save troubled euro-zone economies
“I can’t explain to someone on Hartz IV that we can’t give him a single cent more but that a Greek gets to retire at 63”, said Michael Fuchs, a CDU leader in the Bundestag.

Aκόμη και Έλληνες ζητάνε από την Ευρώπη να μην σώσουν την Ελλάδα καθώς αυτό θα δώσει την δυνατότητα στο διεφθαρμένο καθεστώς να διατηρήσει την εξουσία του

Αυτό που κάνουν οι δοσίλογοι πολιτικοί γκάγκστερ εντός της χώρας, να κοροϊδεύουν διαρκώς τον Ελληνικό λαό -με βασική ευθύνη και του λαού φυσικά-, δεν πιάνει πλέον στην Ευρώπη.

Μας πήραν χαμπάρι και ουσιαστικά μας λένε, ''ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ''.

Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ελλάδα ένα διακομματικό πολιτικό καθεστώς το οποίο προβοκάρει την οικονομική ανάπτυξη με γελοία γραφειοκρατικά, οικολογικά και αρχαιοπληκτικά προσχήματα και να πληρώνουν αυτοί τον λογαριασμό.

Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ελλάδα ένα διακομματικό πολιτικό καθεστώς το οποίο ουσιαστικά χαρίζει δημόσια περιουσία αξίας εκ. ευρώ (υπόθεση ορυχείων Κασσάνδρας, στάδιο Καραϊσκάκη κλπ) σε συγκεκριμένους κρατικοπαρασιτικούς επιχειρηματίες στερώντας χρήματα από τον Ελληνικό προϋπολογισμό και να πληρώνουν αυτοί τον λογαριασμό.

Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ελλάδα ένα διακομματικό πολιτικό καθεστώς το οποίο παίρνει τα Ευρωπαϊκά κονδύλια που προέρχονται από χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων και αντί να τα χρησιμοποιεί αναπτυξιακά, να τα χρησιμοποιεί για πολιτικά ρουσφέτια και την χρηματοδότηση κοινών μαφιόζων όπως γιαλαντζί κτηνοτρόφων.

Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ελλάδα ένα διακομματικό πολιτικό καθεστώς το οποίο διατηρεί τον φασιστικό έλεγχο της ανώτατης εκπαίδευσης από μία ακαδημαϊκή συμμορία που δεν δέχεται ούτε έλεγχο, ούτε αξιολόγηση, ούτε ανταγωνισμό από τα παραρτήματα των Ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ελλάδα ένα διακομματικό πολιτικό καθεστώς το οποίο παίρνει ότι γουστάρει από την ΕΕ, απορρίπτει ότι δεν γουστάρει, και παράλληλα αφήνει αναπάντητη -δηλαδή ουσιαστικά της παρέχει σιωπηλή στήριξη- την ύπαρξη μιας ανοικτής χυδαίας αντιευρωπαϊκής προπαγάνδας ναζιστικής εμπνεύσεως, από κόμματα και... συνιστώσες... του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Βαρέθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ένας επί της ουσίας προβοκάτορας/κοινός εκβιαστής της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας της Ε.Ε. που παίζει το παιχνίδι της φασιστικής Ρωσίας και Κίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου