Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Οι σαμποταριστές που κατέστρεψαν την χώρα, βομβάρδισαν και κατέστρεψαν άλλη μία επένδυση στο Ηράκλειο Κρήτης με κυβερνητική στήριξη


Ιδού ποιοι καταστρέφουν την χώρα. Η επένδυση 15 εκ ευρώ που δεν θα γίνει στο Ηράκλειο με ευθύνη συντεχνιακών και πολιτικών συμμοριών

Η επένδυση που δεν θα γίνει:

To “Minoan Plaza”, θυμίζουμε, αφορά στο σχέδιο για δημουργία ενός κέντρου που θα φτιάξει η εταιρεία “Ακίνητα Καρτερός ΑΕ”.

Τα καταστήματα θα αναπτυχθούν σε εγκατάσταση συνολικής στεγασμένης επιφάνειας περίπου 43.000 τ.μ. στο τμήμα 1 του οικόπεδου που βρίσκεται στην περιοχή ανάπτυξης ηπίου τουρισμού - αναψυχής - παραθεριστικής κατοικίας ΠΕΠΔVβ ενώ το συνολικό οικόπεδο είναι 330 στρέμματα.

Πρόκειται να στεγαστούν περίπου 145 καταστήματα μικρομεσαίων εμπορικών επιχειρήσεων και 4 καταστήματα λιανικού εμπορίου συνολικής επιφάνειας μεγαλύτερης των 1.500 τ.μ. έκαστο.

Θα υπάρχουν: καταστήματα που θα στεγάσουν δραστηριότητες όπως είδη ρουχισμού, καλλωπισμού, υποδήματα, χρυσοχοεία, κινητή τηλεφωνία, παιχνίδια, τράπεζες, φαρμακείο, είδη σπιτιού, καλλυντικά, μουσικά όργανα, εστιατόρια, καφέ με παραδοσιακά προϊόντα που σχετίζονται με την κρητική διατροφή και παραγωγή (κεραμικά, είδη δώρων, τουριστικά είδη), διάφορες υπηρεσίες κ.λ.π.

Η εταιρεία “Ακίνητα Καρτερού ΑΕ” δημιουργήθηκε και στελεχώθηκε από επιχειρηματίες της Κρήτης.

Ιδρύθηκε το 2008, έχει μοναδικό περιουσιακό στοιχείο την οικοπεδική έκταση των 330.000 τ.μ. στον Καρτερό και σκοπός της είναι αποκλειστικά η υλοποίηση του προτεινόμενου έργου. Η μετοχική της σύνθεση απαρτίζεται σήμερα από 15 Κρητικούς επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Ο βασικός μέτοχος που είναι η “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ”, εταιρεία πολυμετοχική με εξήντα πέντε Κρητικούς δραστηριοποιείται από το 1990 στην Κρήτη με έδρα το Ηράκλειο στους τομείς των χρηματοοικονομικών και χρηματιστηριακών υπηρεσιών, της κρητικής διατροφής, με την εισηγμένη στο χρηματιστήριο Αθηνών “ΚΡΗΤΩΝ ARTOS AEBE” (με 140 Κρητικούς μετόχους) και με την κατασκευή και πώληση κατοικιών στο νομό Ηρακλείου.

Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο οικονομολόγος Δαμιανάκης Εμμανουήλ που είναι πρόεδρος του ΔΣ στην “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ”, “ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕΕΔ”, “ΚΡΗΤΩΝ ARTOS ΑΕΒΕ”, διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος των ΔΣ στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα και στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Γέργερης (νερά ΡΟΥΒΑΣ).

Διευθύνων σύμβουλος είναι ο οικονομολόγος Γεροντής Εμμανουήλ, κάτοικος Αγίου Νικολάου με σπουδές σε Ελλάδα και Αμερική και συμμετοχή σε πολλές επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως ο παιδότοπος Μύθος Land στην παραλιακή οδό Ηρακλείου στο λιμάνι.


http://www.patris.gr/articles/175980/112095


Εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης δείτε ποιοι είναι αυτοί –ακόμη και κυβερνητικοί αξιωματούχοι- που δεν επιτρέπουν να γίνουν επενδύσεις στην Κρήτη και στερούν ζωτικό οξυγόνο από την τοπική οικονομία. Είναι οι ίδιοι που λένε ότι θέλουν να μας σώσουν από την οικονομική καταστροφή. Είναι αυτοί που ως κοινοί νταβατζίδες εκπορνεύουν τον Ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες για να έρθουν μετά να του πουλήσουν ‘’προστασία΄΄ οι ίδιοι και τα αφεντικά τους Ρωσία και Κίνα.

Σε αυτή την φασιστικά ελεγχόμενη πόλη από το διακομματικό φασιστικό τοπικό καθεστώς –με πολιτική καθοδήγηση της κεντρικής πολιτικής εξουσίας- επιτρέπεται να γίνουν μόνο οι επενδύσεις εκείνες στις οποίες έχουν συμφέροντα τοπικοί πολιτικοί παράγοντες, ακόμη και αν ζημιώνουν με εκ. Ευρώ το Ελληνικό δημόσιο, ακόμη και αν οι επενδύσεις τους βρίθουν από παρατυπίες, ακόμη και αν κανείς δεν έχει ελέγξει το πόθεν αίσχος των χρημάτων που επενδύουν στην νύχτα και αλλού στενοί συγγενείς και φίλοι ‘’λαοπρόβλητων’’ τοπικών αρχόντων.

Δείτε τον τυπικό φασιστικό τρόπο με τον οποίο παρασιτικές συντεχνίες και οι πολιτικοί τους προστάτες οδήγησαν αυτή την χώρα στην οικονομική καταστροφή

Yπό το βάρος της πίεσης του εμπορικού κόσμου και της αρνητικής διάθεσης του Νομαρχιακού Συμβουλίου ο επενδυτής απέσυρε τα ξημερώματα την αίτησή του για την κατασκευή του “Minoan Plaza” στον Καρτερό! Νωρίτερα είχε εκδηλωθεί “ανταρσία” στην ομάδα της πλειοψηφίας


Από την πρώτη κιόλας συνάντηση των νομαρχιακών συμβούλων της πλειοψηφίας διεφάνη ότι δεν ήταν εύκολο να περάσει θετικά η πρόταση. Μέσα στην ομάδα νομαρχιακοί σύμβουλοι όπως οι κ.Μιχελογιαννάκης, Σταθόπουλος, Κοκοσάλης κ.α. εξέφρασαν την άποψη ότι δεν μπορούν να υπερψηφίσουν και αυτό το συμμερίστηκαν σχεδόν οι μισοί από τους παριστάμενους.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ.Κουμαντάκης είπε ότι από την πρόταση του επενδυτή λείπει η μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, αλλά και μια σειρά από άλλα δικαιολογητικά που θα επιτρέψουν όπως είπε την συζήτηση της υπόθεσης. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από αυτή και τόνισε επίσης ότι και “ότι σήμερα η εντοπιότητα των μετόχων δεν εξασφαλίζει κάτι για το μέλλον”.

“Δεν είμαστε αρνητές, αλλά υπάρχει πρόβλημα στην τοπική οικονομία με αυτό το κέντρο” είπε.

Ανάλογη ήταν η τοποθέτηση και της κ.Μαστοράκη από την Ομοσπονδία Εμπόρων Κρήτης, αλλά και της κ.Αποστολάκη από την Συνομοσπονδία. Στην ουσία οι έμποροι ανέφεραν ότι θα μπορούσαν να συζητούσαν για μια επένδυση που θα ήταν πολύ μικρότερη του μεγέθους που οι επενδυτές σχεδιάζουν.

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ.Σφυρής ήταν αντίθετος με την επένδυση και επικαλέστηκε τις διαφωνίες τόσο των βουλευτών, του υφυπουργού κ.Αρναουτάκη και του περιφερειάρχη κ.Καρούντζου, όπως είπε.

Tο σαμποταζ έχει την στήριξη μέλους της κυβέρνησης και του διορισμένου από την κυβέρνηση περιφεριάρχη!!! Ενδιαφέρον… Κατά τα άλλα για την οικονομική χρεωκοπία μας φταίνε οι… ΄΄ξένοι΄΄ και τα ΄΄κερδοσκοπικά παιχνίδια’’

Αντίθετος ήταν και ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ κ.Γαβαλάς που σημείωσε ότι “σοκάρει το μέγεθος”,

Τον κύριο Γαβαλά αγροτοπατέρα και υποψήφιο βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ τον σοκάρουν τα ‘’μεγάλα’’ μεγέθη, αλλά δεν τον ''σoκάρει'' το μεγάλο μέγεθος των επιδοτήσεων που ενθυλακώνει που ήταν 40.000 Ευρώ μόνο για το 2008

http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/08/thaymaste-ergatikh-efaisthhsia-apo-sosialisth-agrotopatera-kai-p.html


Ούτε τον ''σοκάρει'' το γεγονός ότι δεν ανταποκρίθηκε στο τεράστιο deal για τα αγροτικά προιόντα με αμερικάνικη εταιρία το 2005, ε βέβαια πως θα πουλάει μετά ''προστασία'' στους ιθαγενείς;

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/00/ta-mploka-twn-agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html


Μίλησε ακόμη ο εκπρόσωπος του ΕΚΗ κ.Σωκράτης Βαρδάκης (αρνητικός)

Αρνητικός ήταν και ο παριστάμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Κριτσωτάκης.


Ε φυσικά λείπει ο ΣΥΡΙΖΑ από το παραγωγικό σαμποτάζ;
Άξιος διάδοχος της Μπιρμπίλη.

Τα αποτελέσματα του πολύχρονου παραγωγικού σαμποτάζ έχει άμεση σχέση με τον γεωπολιτικό προσανατολισμό του σοσιαλοφασιστικού καθεστώτος.


Το πολύχρονο παραγωγικό σαμποτάζ που έχει υποστεί για χρόνια αυτή η χώρα είναι αποτέλεσμα κεντρικής σοσιαλοφασιστικής παρέμβασης από το δοσιλογικό ψευδοπροοδευτικό παρακράτος. Γιατί πολύ απλά σε μία ανεπτυγμένη οικονομία δεν θα μπορούν να πουλάνε ‘’προστασία’’ και ‘’αντιδυτική προπαγάνδα’’ τα σοσιαλοφασιστικά κόμματα. Σε μία ανεπτυγμένη οικονομία δεν θα μπορούν να αγοράζουν φθηνά λιμάνια οι Κινέζοι και φθηνούς αγωγούς οι Ρώσοι.

Δεν θα πρέπει η δημοκρατική δύση και ο δυτικός τρόπος παραγωγής να είναι ΄΄πρότυπο΄΄ για τον Έλληνα πολίτη, γιατί κάτι τέτοιο θα απειλήσει την σοσιαλοφασιστική εξουσία -που βασίζεται στην υπονόμευση των θεσμών- των κινεζορωσοτσολιάδων δοσίλογων πρακτόρων, που μας οδηγούν αργά αλλά σταθερά στην αγκαλιά του Ρωσοκινέζικου φασιστικού άξονα.
Γιατί στον Δυτικό τρόπο παραγωγής οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι τους βασίζονται στις υψηλές τεχνικές και γνωσιακές δεξιότητες για να κερδίσουν και όχι στις γνωριμίες και στις μίζες του ανατολικού συστήματος. Στον Δυτικό τρόπο παραγωγής δεν προσκυνάς τον τοπικό φύλαρχο για να πάρεις ένα τυπικό δικαιολογητικό. Στον Δυτικό τρόπο παραγωγής δεν παιρνάνε ψευτοαντικαπιταλιστικές και ψευτοοικολογικές δημαγωγίες ναζιστικού περιεχομένου.
Θαυμάστε τους κινεζοτσολιάδες και ρωσοτσολιάδες σαμποταριστές που προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό -για λογαριασμό των αφεντικών τους- ότι οι Κινέζοι φασίστες ΄΄είναι φίλοι μας΄΄. Θαυμάστε πως αυτοί που αποτρέπουν επενδύσεις είναι οι καλύτεροι πλασιέ των Κινέζων φασιστών στην χώρα. Θαυμάστε την νομάρχη Ηρακλείου

Προσπαθεί πάρα πολύ το ψευδοπολυκομματικό αντιδημοκρατικό δοσιλογικό καθεστώς να μας πείσει ότι οι Ρωσοκινέζοι είναι φίλοι μας και η Δύση ο ΄΄προαιώνιος εχθρός΄΄ των Ελλήνων από τους οποίους δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλό. Για αυτό και καταστρέφουν τους άμεσους οικονομικούς δεσμούς με την Δύση για αυτό καταστρέφουν με τον ποιο ύπουλο τρόπο κάθε επένδυση στην χώρα που δεν ελέγχεται από πρώην και νυν πράκτορες του Κρεμλίνου, που ως κρατικοί ολιγάρχες έχουν ανακαλύψει ότι είναι λέει υπέρ του ''Κρατικού καπιταλισμού'' για τον ''λαό'' κ.α. ζαρζαβατικά.
Γιατί μόνο σε πρώην και νυν πράκτορες του Κρεμλίνου χαρίζονται γήπεδα, ορυχεία, αεροπορικές εταιρίες, υπερτιμολογημένα δημόσια έργα κλπ χωρίς καμία αντίδραση.

Η χώρα έχει μπλέξει με μία διακομματική δοσιλογική σοσιαλοφασιστική και ψευδοπατριωτική συμμορία που καταστρέφει και ξεπουλάει συνειδητά την χώρα στον Ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα.

Η δημιουργία ενός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΟΣΙΑΛΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ είναι περισσότερο επιτακτική από ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου