Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Γιατί το ΄΄Δημοκρατικό΄΄ Ηράκλειο ξανα-υποδέχεται τους Κινέζους σοσιαλοφασίστες αποικιοκράτες


Το ΄΄Δημοκρατικό΄΄ (sic) Ηράκλειο, ξανα-υποδέχεται για νιοστή φορά αξιωματούχους του σοσιαλοφασιστικού καθεστώτος της Κίνας, σε μία ακόμη προσπάθεια να πείσει τους ιθαγενείς ότι ΄΄οι Κινέζοι είναι φίλοι μας΄΄ Το Ρωσοκινεζοτσολιαδικό δοσιλογικό καθεστώς προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Κινέζοι θα φάνε τάχαμου τα ΄΄Κρητικά προϊόντα΄΄ και εμείς θα χεστούμε στο τάληρο, ξεχνώντας να μας πούνε πως θα τα αγοράσουν όταν απαιτούνται 5 κινέζικα μεροκάμματα για την αγορά ενός κιλού ελαιόλαδου. Το πιο πιθανό είναι να τρώμε εμείς εκτός από Κινέζικα σκόρδα και Κινέζικο ελαιόλαδο σε λίγο.

Θαυμάστε εδώ πως οι υποτελείς υποδέχονται τους Κινέζους ανθύπατους.

http://www.agrotypos.gr/index.asp?mod=articles&id=58165

Μετά τις φοβερές ΄΄εμπορικές επιτυχίες΄΄ της πώλησης ενός τόνου τσικουδιά στην Κίνα…

http://www.patris.gr/articles/169557/105489?PHPSESSID=4vok5t3hunl3c42l0b482q1b86

http://www.patris.gr/articles/146193/84726

Έρχονται νέες –ανάλογου περιεχομένου πάντα- εμπορικές ΄΄επιτυχίες΄΄

Αυτό που δεν μας λένε οι πλασιέ των Κινέζων σοσιαλοφασιστών (σοσιαλιστές στα λόγια φασίστες στην πράξη) -που επιβάλλουν ακόμη και αναβολές παραστάσεων στην χώρα μας http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/05/oi-kinezoi-sosialofasistes-apoikiokrates-anabaloyn-parastash-sto.html- είναι γιατί το καθεστώς της χώρας σαμποτάρει τεράστιες συμφωνίες με χώρες της δύσης όπως η αγορά 15.000 τονων ελαιολάδου ετησίως από Αμερικάνικη εταιρία (http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/ta-mploka-twn- agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html) πριν πέντε χρόνια και εκθιάζει κάθε συμφωνία της πλάκας με τους Κινέζους φασίστες.

Η εξήγηση δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική.

Η εξήγηση όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο για τα αποτελέσματα των 30 χρόνων σοσιαλοφασιστικής πολιτικής στην αγροτική παραγωγή

(http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/01/ta-mploka-twn- agrotwn-apotelesma-trianta-hronwn-dosilogikhs-sosi.html) είναι η εξής:

Οι οικονομικοί δεσμοί των Ελλήνων πολιτών με την δημοκρατική και ημιδημοκρατική δύση θα πρέπει να σαμποταριστούν, ώστε να μπορούν οι σοσιαλοφασίστες να οργιάζουν σε αντιδυτική προπαγάνδα. Δεν θα πρέπει η δημοκρατική δύση να είναι ΄΄πρότυπο΄΄ για τον Έλληνα πολίτη, γιατί κάτι τέτοιο θα απειλήσει την σοσιαλοφασιστική εξουσία -που βασίζεται στην υπονόμευση των θεσμών- των κινεζορωσοτσολιάδων δοσίλογων πρακτόρων, που μας οδηγούν αργά αλλά σταθερά στην αγκαλιά του Ρωσοκινέζικου φασιστικού άξονα.

Προσπαθεί πάρα πολύ το ψευδοπολυκομματικό αντιδημοκρατικό δοσιλογικό καθεστώς να μας πείσει ότι οι Ρωσοκινέζοι είναι φίλοι μας και η Δύση ο ΄΄προαιώνιος εχθρός΄΄ των Ελλήνων από τους οποίους δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλό. Για αυτό και καταστρέφουν τους άμεσους οικονομικούς δεσμούς με την Δύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου