Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Γιατί οι σαμποταριστές θέλουν οπωσδήποτε τη χρεοκοπία και γιατί την κάνουν αναπόφευκτη

άρθρο της εφημερίδας ''Νέα Ανατολή'' φ466*

Πάνω από τις 1200 μονάδες εκτίναξε μέσα σε λίγες μέρες τα σπρεντ των δεκαετών ομολόγων o προβοκάτορας πρωθυπουργός όταν σκόπιμα δεν ανακοίνωσε στο υπουργικό συμβούλιο συγκεκριμένα μέτρα για την μείωση των ελλειμμάτων τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, ενώ με την πράξη εκτινάσει τα σπρέντ φροντίζει με τα λόγια να υπενθυμίζει ότι απορρίπτει κάθε αναδιάρθρωση του χρέους. Αυτό όταν μαζί με τις υπόλοιπες πέντε κομματικές ηγεσίες οδηγεί συνειδητά τη χώρα στη χρεοκοπία με το σαμποτάρισμα κάθε επένδυσης.

Αυθαίρετη αναδιάρθρωση του χρέους, δηλαδή κήρυξη χρεωκοπίας ενάντια στη θέληση της ΕΕ δεν θα κάνει ποτέ, για να μην χρεωθεί μόνη της η Ελλάδα και το ρωσόδουλο διακομματικό συντονιστικό κορυφής που τη διοικεί μια πανευρωπαϊκή τραπεζική κρίση χειρότερη και από αυτή της Lehman Brothers, όπως εκτιμούν στελέχη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.. Μια τέτοια χρεωκοπία μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική απομόωση και ντεφάκτο ξωπέταγμα της Ελλάδας από τη Ευρωζώνη και δεν πρόκειται να την προκαλέσει ποτέ πρωτοβουλιακά καμιά ρωσόδουλη ελληνική κυβέρνηση που για να δυναμιτίζει το ευρώ και την ΕΕ για λογαριασμό του νεοναζιστικού ρωσοκινέζικου άξονα θα πρέπει να βρίσκεται υποχρεωτικά εντός της Ευρωζώνης. Και θα παραμένει όσο οι πρωθυπουργοί της ενώ θα κρατούν στη χρεοκοπία τη χώρα θα υποδύονται ταυτόχρονα τους νομιμόφρονες και θα πείθουν τους ευρωπαίους θολωμένους και σε παρακμή μονοπωλιστές, ότι η χώρα τάχα παλεύει με την κυβέρνησή της να ξεφύγει από την κρίση υπακούοντας και εκπληρώνοντας τάχατες τους όρους τους για την αντιμετώπιση της κρίσης της.

Το γεωστρατηγικό πολιτικό παιχνίδι του Κρεμλίνου αλλά και της Κίνας είναι αδύνατο να συλληφθεί από αυτούς τους οικονομιστές και τακτικιστές της ΕΕ που διστάζουν να κόψουν το γόρδιο δεσμό γιατί κοστίζει το σχοινί. Υποκύπτοντας στους εκβιασμούς του Παπανδρέου η ΕΕ, για να αποφύγει το επερχόμενο κούρεμα, που όλοι προβλέπουν ότι θα είναι αναπόφευκτο, χωρίς νέα βοήθεια, συζητά ένα νέο στην ουσία μνημόνιο, ή νέους ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, που θα δώσει όπως ανόητα πιστεύουν τη δυνατότητα στην Ελλάδα να ανακάμψει. Ο Παπανδρέου ξεκινάει ήπια, να ζητά δηλαδή να αποσπάσει την έγκριση της ΕΕ για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και την πιθανή μείωση των επιτοκίων, για να κερδίζει χρόνο και σκορπίζοντας νέες υποσχέσεις και σχέδια στους ευρωπαίους θα τους φτάσει ως την αναπόφευκτη ανοιχτή χρεοκοπία, το με την έγκρισή τους κούρεμα. Τότε η ρωσόδουλη ελληνική κυβέρνηση θα παραμείνει στην σπαρασσόμενη από τις φυγόκεντρες τάσεις και από την κρίση ΕΕ και η ρώσικη πολιτική παράλληλα θα θριαμβεύει. Σε ότι αφορά την εσωτερική διάσταση της χρεωκοπίας αυτήθα έχει σαν αποτέλεσμα να επιτευχθεί σε λίγες ώρες το μεγάλο όνειρο των ρωσόδουλων: ο πολιτικός έλεγχος του πιο μεγάλου και συγκεντρωμένου κεφάλαιου από το κράτος τους, η κρατικοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών.

Σε αντίθεση με τους λογιστικούς υπολογισμούς των γραφειοκρατών της ΕΕ και της ΕΚΤ, που θεωρούν την ελληνική χρεοκοπία μαθηματικά αναπόφευκτη, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Πέρα και έξω από τη γνώση της ΕΕ και τις προτάσεις των ειδικών, καθηγητών, αναλυτών και φιλελεύθερων πολιτικών, που επιμένουν- για να τα έχουν καλά με τους σοσιαλφασίστες σαμποταριστές- ότι η κακοδαιμονία μας είναι η κρατική γραφειοκρατία, υπάρχουν τώρα δα δεκάδες δις επενδύσεων που εμποδίζονται να πραγματοποιηθούν από το καθεστώς. Όλοι αυτοί πιστοί σ’ αυτό που ξέρουν να κάνουν, να βάζουν φόρους και να μαζεύουν λεφτά, άσχετοι με το τι σημαίνει αξία και πως παράγεται, βρίσκονται στον αφρό της οικονομίας εκεί που διακινείται το χρήμα, χάνουν κάθε επαφή με την οικονομική παραγωγική πραγματικότητα παρακολουθώντας το χρηματιστήριο, γιατί αυτό νομίζουν ότι είναι η οικονομία, και μιλούν ασταμάτητα και κάνουν υπολογισμούς φανταστικών εσόδων από τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, των ακάλυπτων χώρων, της αύξησης της φορολογίας σε μια οικονομία που έχει χρεοκοπήσει καθώς και επειδή μπροστά στα μάτια τους εμποδίζονται επενδύσεις δεκάδες και εκατοντάδες δις ευρώ. Ακόμα και όταν μιλούν για κρατικές σπατάλες πάλι συγκαλύπτουν το βαθύ καθεστώς των σαμποτέρ.

Ενάμιση χρόνο τώρα το όργιο των συνδικαλιστών του σοσιαλφασισμού στα νοσοκομεία και στην υγεία γενικά δεν έχει σταματήσει και αυτοί το αποδίδουν στη γραφειοκρατία και στις συντεχνίες. Πως εξηγούν άραγε την απειλή φορολόγησης των καταθέσεων από τον προβοκάτορα που έδιωξε έτσι σε χρόνο μηδέν 30 δις ευρώ στο εξωτερικό; Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Αν είχαν πραγματοποιηθεί οι σαμποταρισμένες επενδύσεις των δεκάδων δις ευρώ που περίμεναν στην ουρά, από τον Οκτώβριο του 2009 που ανέλαβε ο Παπανδρέου μέχρι σήμερα, ποια θα ήταν η κατάσταση της οικονομίας; Ποια θα ήταν τα φορολογικά έσοδα, ποια θα ήταν η ανεργία; Θα υπήρχε έλλειμμα 10,5% του ΑΕΠ το 2010 ή πλεόνασμα; Ποιο θα ήταν το ισοζύγιο των τρεχουσών συναλλαγών και ποια θα ήταν η πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, ποιο θα ήταν δηλαδή το ύψος των spread; Αν οι κουίσλιγκ των έξι κομματικών ηγεσιών ήταν πατριώτες η χώρα δεν θα είχε ξεφτιλιστεί σε όλο τον πλανήτη. Ενάμιση χρόνο έκανε η κυβέρνηση να υπογράψει και να βάλει σε εφαρμογή μια συμφωνία με τα κρουαζιερόπλοια και αυτή μισή- όποτε γουστάρει η κυβέρνηση απαγορεύει σε εταιρείες να προσεγγίσουν σε ελληνικά λιμάνια- και τα λιμάνια ύστερα από αυτή την άδεια πνίγηκαν ήδη από τους τουρίστες. Τι τους εμπόδιζε τάχα να το κάνουν και δεν το έκαναν μέχρι τώρα; Μήπως το ΠΑΜΕ; Μα δεν ήταν μόνο το ΠΑΜΕ. Ο Χρυσοχοίδης άνοιγε την πόρτα στον Πειραιά για να μπει το ΠΑΜΕ μόλις έβλεπε τα πλοία να ταξιδεύουν! Τα χρυσωρυχεία της Θράκης και της Χαλκιδικής απαγορεύεται από την αρχισαμποταρίστρια Μπιρμπίλη να επενδύσουν! Η ακύρωση των φωτοβολταικών της Κοζάνης, μια έτοιμη επένδυση ενός δις ακυρώθηκε. Μάθαμε το γιατί. Ακυρώθηκε για να τη δώσει ο Παμπούκης με την απόλυτη συνενοχή όλων των κομμάτων στο κινέζικο ναζιστικό μονοπώλιο μαζί με το μονοπώλιο όλων των ΑΠΕ στη χώρα. Ένα μονοπώλιο που περιμένει σε συμμαχία με το ρώσικο τη χρεοκοπία όπως ακριβώς ο γύπας γυρίζει πάνω από το άρρωστο θύμα του περιμένοντας τη στιγμή να εφορμήσει. Δεν είναι τυχαίο που οι κινέζοι δεν αγοράζουν ακόμα. Περιμένουν την χρεωκοπία που θα βυθίσει στον πάτο τις τιμές της γης και της εργατικής δύναμης. Επίσης περιμένουν την ανοιχτή χρεωκοπία για να αγοράσουν τζάμπα τις τράπεζες που επειδή θα βρεθούν με τα τοξικά κρατικά ομόλογα αμέσως θα χρεωκοπήσουν και θα κρατικοποιηθούν. Και όποιες κρατικές τράπεζες μείνουν κρατικές ελληνικές και όχι κινέζικες ή ρώσικες κρατικές θα έχουν τελικά στο γραφεία δανειοδότησης υπαλλήλους του βαθιού ρωσόδουλου καθεστωτος που θα δίνουν δάνεια μόνο στους ημετέρους νεο-ταγματασφαλίτες και δραχμή στους εχθρούς δηλαδή τους τίμιους δημοκράτες και πατριώτες.

Η απάντηση του λαού πρέπει να είναι τώρα ανατροπή των προδοτών για τη σωτηρία της χώρας. Από αντικειμενική οικονομική και μαθηματική άποψη είναι ακόμα και τώρα δυνατή η σωτηρία της χώρας και η αποτροπή της χρεωκοπίας. Η χρεωκοπία είναι αναπόφευκτη μόνο όσο αυτοί οι διακομματικοί σαμποταριστές είναι στην εξουσία.

http://www.oakke.gr/
http://oakke.blogspot.com/

3 σχόλια:

  1. Σας Λατρευω!!!Με καλυπτετε πληρως και τροφοδοτειται ισως και το αρωστημενο μου σεναριο που ειναι η καταρρευση της Ελλαδας!!!
    Σαφως δεν εχω την δικη σας πεννα και τις γνωσεις της οικονομιας ,αλλα νιωθω πως ο εφιαλτης του Ρωσικου ζυγου ειναι προ των πυλων !!!
    Επαναλαμβανω πως ,,ισως ο,τι γραφω να ειναι αποκυημα της νοσηρης φαντασιας μου και να εχω μεγαλο αδικο ,,αλλα δεν μπορω να εξηγησω αυτη την Ρωσολαγνεια απο διαφορους Ιερεις ,δημοσιογραφους και τηλεπλασιε βιβλιων ,,,,Ελληνικης αφυπνισης!!!
    Ο ρολλος της Εκκλησιας (συγκεκριμενα του Αγιου ορους)με αναμοχλευσεις διαφορων προφητειων (Κοσμα Αιτωλου ,,και παπαγαλιζωντος του γεροντος Παισιου) ,,,συμβαλλει στο Ρωσικο μακροπνοο σχεδιο ,,το εκπονηθεν απο την μεγαλη Αικατερινη και τον Μεγα Πετρο για την μεταφορα της Ρωσικης πρωτευουσας και αυλης στην ,,Κωνσταντινουπολη!!!
    Ο γνωστος τηλεβιβλιοπωλης ισως πλεον δεν θαυμαζει τον μεγαλο Πετρο της Ρωσιας αλλα ,,,σκανδαλοδως ,,λατρευει τον ΠΟΥΤΙΝ και κανει προπαγανδα Υπερ του Ρωσικου στρατου και ,,Υπερτεχνολογιας !!!
    Μιλα για το ποθουμενο ( μια λεξη που χρεισημοποιουσαν κατα κορον οικαλογεροι κατα την διαρκεια της Τουρκοκρατειας )και για το ξανθον γενος (ρωσια) που παπαγαλιζουν οι γερονταδες του Αγιου ορους!!!!
    Ο Ελληνας ( κακα τα ψεμματα )εχει σχεση με τα βιβλια ,,οσο οι ΝΑΖΙ με το Ταλμουδ,(αν και για το δευτερο δεν παιρνω και ορκο)και σε αυτο καποιοι εγκεφαλοι πονταρανε ωστε με οργανο τον βιβλιοπωλη να προσφερουν ΓΝΩΣΗ (?) η αλλοιως αμεση η εμμεση προπαγανδα πως για το κακο μας το χαλιδεν φταιμε εμεις αλλα οι αλλοι!!!Με φουσκωμενα τα μυαλα απο μεγαλεια και ανωτεροτητα πιπιλαμε την ιδια καραμελα,,,, οταν οι αλλοι λαοι τρωγανε βελλανιδια και ζουσανε σε σπηλιες, εμεις κτιζαμε παρθενωνες!!!Και αν βρισκομαστε σε αυτη την τραγικη κατασταση οικονομικη πνευματικη πολιτιστικη ,ΔΕΝ φταιμε εμεις !!!
    Δεν περνα πλεον το παραμυθι ,οτι τα 400 χρονια Τουρκοκρατειας μας εκαναν υπαναπτυκτους,,οποτε βρεθηκε Αλλος εχθρος του Ελληνισμου!!!
    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!και το Vaticano!!Αυτοι φταινε για το κακο μας το χαλι!!
    Στην Αμερικη κυριαρχουν οι Εβραιοι ,και η Ευρωπη ειναι το Club των Παππικων,, αρα πρεπει,, συμφωνα με την Ορθοδοξεια,,να απαγκιστρωθουμε απο την Αμερικανο ευρωπαικη συμμαχεια και να μπουμε στο Αρμα της Ρωσιας,, που ειναι και ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!
    Το μεγαλο χρεος της Χωρας μας ειναι ενα απο τα υπουλα σχεδια των Φασιστων με τα ρασσα και γι αυτο δεν εκποιουν ,,εστω μερος της περιουσιας τους που ειναι τεραστεια και ανεκμεταλευτη ,ουτως ωστε να σωθει η δισμοιρος Ελλας και οι Ελληνες!!
    Αντιθετως προπαγανδιζουν ( προκειμενου να μην Θυσιασουν την περιουσια αυτη )οτι η οικονομικη κριση ειναι ψεμμα και η δυση ( του Παππα ) με το Αμερικανοεβραικο λομπυ θελουν να εξαφανησουν την Ελλαδα και τους Ελληνες (επειδη ειναι Ορθοδοξοι)!!!
    Με τετοια παραπληροφορηση οι Μεγαλοσταυροι καρτερουν το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που ,,,υποτιθεται γραφουν οι προφητειες!!!
    Μια λεπτομερεια που θα κανει την διαφορα ειναι οτι αυτες οι μπουρδες προφητειες του Κοσμα του Αιτωλου) ειπωθηκαν απο τον Αγαθαγγελο το 1276 ( ρωσο καλογερο ,συμπτωση!)και εγιναν γνωστες απο τον τηλε βιβλιοπωλη !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=gSBQ1an9msk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    Αλλα με το με το διεστραμενο μου μυαλο εβγαλα το συμπερασμα,, πως οι Ρασσοφοροι Φασιστες αυτο που θελουν δεν ειναι η ευημερια της Ελλαδος ,αλλα να επαναλειτουργησουν στην Αγια Σοφια!!!
    Αυτο σημαινει ΝΙΚΗ της Ορθοδοξιας εναντι στον Παππισμο !Και επειδη οι ενοπλες δυναμεις της Ελλαδος δεν εγγυονται την ,,,επαναποκτηση της Κωνσταντινουπολης ,,η ρωσικη πολεμικη μηχανη και οι ,,,προφητες,,ειναι το χαρτι της τραπουλας!!!

    Αν κανεται τον κοπο να διαβασεται κι αυτο!!!

    http://lithoksou.net/orlofika.html

    και εδω δειτε λαχταρα Γνωστου Ρασσοφορεμενου Φασιστα που καποιοι τον εχουν ηρωοοποιησει και τον αποκαλλουν Παπαφλεσσα!!

    http://www.youtube.com/watch?v=SEti1l3h1Ng

    εδω ,,,ΑΝ οι Ρωσοι Αν ,,,,,συμφωνα με τις προφητειες,, ποιο ειναι το σχεδιο (?) του Θεου ???
    http://www.youtube.com/results?search_query=%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82++%CF%84%CE%BF%CF%85+%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85&aq=f

    Προεγραψα τι θεωρουν οι Γεροντες την Αμερικη και την Ευρωπη !!!Γνωστη δε η σταση της εκκλησιας για την επανασταση του 1821 !!!
    Η θεση του Κοσμα του Αιτωλου !! (copy paste)
    Τριακόσιους χρόνους μετά την Ανάστασιν του Χριστού μας έστειλεν ο Θεός τον άγιον Κωνσταντίνον και εστερέωσε βασίλειον χριστιανικόν· και το είχαν χριστιανοί το βασίλειον 1150 χρόνους. Ύστερον το εσήκωσεν ο Θεός από τούς χριστιανούς και έφερε τον Τούρκον και του το έδωσε (το Βυζάντιο) δια ιδικόν μας καλόν, και το έχει ο Τούρκος 320 χρόνους. Και διατί έφερεν ο Θεός τον Τούρκον και δεν έφερεν άλλο γένος; Δια ιδικόν μας συμφέρον· διότι τα άλλα έθνη θα μας έβλαπτον εις την πίστιν, ο δε Τούρκος άσπρα (χρήματα) άμα του δώσης κάμνεις ο,τι θέλεις. Και δια να μη κολασθώμεν, το έδωσε του Τούρκου, και τον έχει ο Θεός τον Τούρκον ωσάν σκύλον να μας φυλάει».

    Αλλα το τελευταιο Βιντεο απο καθηγητη !!!! (?)
    ειναι ισως πιο χυδαιο επειδη επαναλαμβανει την ιδια προδοτικη Ρηση του Λουκα Νοταρα Καλιο του Σουλτανου το Σαρικι παρα του παππα η τιαρα!!!
    Γι αυτο δεν βαζουν το χερι στην τσεπη ωστε να ανακουφιστουμε σαν λαος και χωρα !!!( δεν χρωσταμε στην Ρωσια)αλλα στην Παππικη Ευρωπη !!
    Μας πουλησανε με τοτε !! μας πουλανε και ΤΩΡΑ !!


    http://www.youtube.com/watch?v=lFKSTnX0f4g


    Ισως Ασχετο αλλα σε μια χωρα που χρειαζεσαι βιζα για να ταξιδεψεις και να μεινεις ,,ασφαλως ΔΕΝ μπορεις να αγορασεις σπιτι η οικοπεδο !!!!
    Παρ ολα αυτα οι Ρωσσοι επενδυουν σε ακινητα στην Ελλαδα!( Ουρανουπολη ,κοντα στο Αγιον ορος Σιθωνια και Σανη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπειδη στο προηγουμενο Link ΑΝ οι Ρωσοι Αν ,,,,,συμφωνα με τις προφητειες,, ποιο ειναι το σχεδιο (?) του Θεου ???,,,,,,Βγαινει κατι αλλο
    οριστε αυτο που ηθελα να σας δειξω !!

    1) Τι φταιει για το χρεος!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=IwXJhmR8XtA&NR=1

    2) Αν οι Ρωσοι Αν ( υμφωνα με ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ),,,,,,,,

    http://www.youtube.com/watch?v=Pcc3S8NFcUU&NR=1

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ( οπως οι Τουρκοι)
    Θα μας ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ !!!!
    (δικο μου συμπερασμα ,,,ΟΙ ΤΡΑΓΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΡΑΔΩΝ!!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ (?????) ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ!!!!
    ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ (ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΙΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ (οσο και αν αλλες προφητειες προφητειες του Αγιου Ανδρεα δια Χριστον Σαλου παλαιοτερα ελεγαν το αντιθετο ) ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΙΣ ΝΑ ,,ΡΩΣ,ΕΨΕΙ!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=W2YZNJeDVgg

    ΑπάντησηΔιαγραφή