Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Παρα τον γκεμπελισμο των ναζι, το Ρωσικο και οχι το ''Εβραικο'' κεφαλαιο διεισδυσε στην Κρητη

Επί δεκαετίες όλος ο φαιοκόκκινος κρυφοχιτλερικός βόθρος πουλάει αντισημιτική προπαγάνδα στους ιθαγενείς। Ενώ μάλιστα οι σοσιαλοφασίστες οργιάζουν σε αντισημιτισμό, η άλλη συνιστωσα του φαιοκοκκινου ναζισμού -δηλαδή οι αυθεντικοί ναζιστές Ρωσοτσολιάδες- παρουσιάζει αυτές τις σοσιαλοφασιστικές συνιστώσες ως ''οργανα του σιωνισμού''।
Είναι το καλύτερο ξεκάρφωμα για τους σοσιαλοφασίστες, έτσι ώστε την καταστροφική δράση των Ρωσοκινεζοτσολιάδων Πασοκοσυριζοκνιτων ενώ είναι αντιδυτική και αντισημιτικη να την χρεώνουν στους Εβραίους και την Δυση!!!
Όπως έκαναν και με την προσφυγη στο ΔΝΤ που ενω πρώτος την πρότεινε ο Μεντβέντεφ, πουλάνε το παραμυθι ότι ταχα μου οι ''Ρωσοι μας εδιναν λεφτα να μας σώσουν'' και η ''Εβραιοαμερικανοδουλη'' και καλα κυβερνηση ειπε οχι। Μιλαμε για ΤΗΝ αποθέωση του Γκεμπελισμου। Πως ο θυτης φοράει την μασκα του θυματος και ετσι το θυμα τρωει και ολη την λασπη που τον στιγματιζει και ως θυτη απο πανω!!!

Εδω μπορείτε να θαυμάσετε τον πιο χυδαίο αντιδυτικό και αντισημίτη Ρώσο πράκτορα Ανδρέα Παπανδρέου να ''ανησυχει'' για την ''διεισδυση του Ισραηλινου κεφαλαιου στην Κρητη'' το 1977 Ένας ''μύθος'' που με το πολυετες παπαγαλισμα μικρών και μεγαλων γκεμπελισκων εχει υιοθετηθει απο πολλους ιθαγενεις


Παραδόξως η ιστορια αποδεικνυει οτι τελικα δεν διεισδυσε στην Κρήτη το Ισραηλινό αλλά το Ρώσικο κεφάλαιο του νεου Χίτλερ Πούτιν। Ο οποίος οι Ρωσοτσολιάδες χαφιέδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι ο ''σωτήρας'' μας...

Όπως λοιπόν διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα του Ηρακλείου:

Ομάδα στη Μεσαρά πίσω από ντόπιους

Και αν το ενδιαφέρον των Ρώσων έχει ατονήσει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, για την περιοχή της Ελούντας, στην περιοχή της Μεσαράς το τελευταίο χρονικό διάστημα καταγράφεται μεγάλη ζήτηση στην αγορά ακινήτων από Ρώσους ιδιώτες ή επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π» ήδη έχουν αγοραστεί τεράστιες εκτάσεις για διαφορετικές όμως χρήσεις. Ενδεικτικά αναφέρεται περίπτωση εξαγοράς μίας μεγάλης έκτασης για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών από Ρώσους ή άλλης έκτασης με σκοπό τη λειτουργία αγροτουριστικής μονάδας.

Δικηγόροι και συμβολαιογράφοι του Ηρακλείου ανέφεραν στην «Π» ότι λόγω των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για τις αγορές ακινήτων από πολίτες μη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις παραμεθόριες περιοχές-η Κρήτη θεωρείται παραμεθόριος- αρκετοί Ρώσοι καταφεύγουν στην αγορά των ακινήτων που θέλουν είτε μέσω off shore εταιρειών είτε χρησιμοποιούν τα ονόματα ντόπιων που εμφανίζονται ως αγοραστές, φυσικά με ανταλλάγματα.

«Στην περιοχή της Μεσαράς υπάρχει μία τέτοια ομάδα που αποτελεί τη «βιτρίνα» των Ρώσων επενδυτών, οι οποίοι συνεχίζουν να κάνουν «κρούσεις» σε κατοίκους της περιοχής για την αγοραπωλησία πολλών στρεμμάτων γης στην ευρύτερη περιοχή των Μοιρών και στον Κόκκινο Πύργο»।

http://www.patris.gr/articles/195604/128335?PHPSESSID=9f3lstmtnrlhn5lshkjgndtef1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου