Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ο Πούτιν παρακολουθεί έναν ''Ρωσόπληκτο'' μπλόγκερ;

Ο διαχειριστής του blog ''Φιλελεύθερη Κρήτη'', υποστηρίζει την πολιτική άποψη ότι η μεγάλη απειλή για την ανθρωπότητα και την χώρα μας είναι ο Ρωσικός ιμπεριαλισμός μαζί με τους Κινέζους και Ιρανούς συμμάχους του. Στην στρατηγική του Ρώσικου ιμπεριαλισμού η Ελλάδα αποτελεί βασικό εργαλείο για την υπονόμευση της ΕΕ. Και για αυτό έχει εγκαταστήσει ένα πολιτικό σύστημα από Ρωσοτσολιάδες πολιτικούς, το οποίο εκκαθαρίζει με προφάσεις, επιλεκτικά αλλά και κατασκευασμένα ‘’σκάνδαλα’’ όποιον πολιτικό ακολουθεί αναπτυξιακή φιλοδυτική πολιτική. Το δοσιλογικό πολιτικό σύστημα των Ρωσοτσολιάδων λακέδων καταστρέφει συνειδητά την χώρα ακoλουθώντας μία σαμποταριστική πολιτική την οποία πλασάρει ως τάχα μου ‘’Ευρωπαϊκή’’ ή ‘’νεοφιλελεύθερη’’, με σκοπό τον απόλυτο έλεγχο πάνω στους πολίτες και την μεταφορά της χώρας στο στρατόπεδο του Ρωσοκινέζοσιιτικου άξονα χρησιμοποιώντας ως αποδιοπομπαίο τράγο την ΕΕ και την Δύση συνολικά .

Όλα αυτά μπορεί να τα βρει αναλυτικά ο αναγνώστης στις αναρτήσεις του blog αλλά και στο blog ‘’Εμείς οι ζωντανοί’’ http://apirotan.blogspot.com/ του οποίου αποτελεί συνδιαχειριστής.

Η άποψη αυτή του διαχειριστή του blog, παρά την τεκμηρίωση που πάντα γίνεται, δεν είναι από πολλούς αποδεκτή, σκοντάφτει στις εγκαθιδρυμένες ιδεοληψίες και ψευδαισθήσεις.

Αρκετοί, κυρίως εγκάθετοι χαρακτηρίζουν ‘’συνωμοσιολογική’’ την πολιτική αυτή γραμμή



Αυτή λοιπόν η ''συνωμοσιολογική'' και ''αστεία'' ανάλυση, ''παραδόξως'' έχει οδηγήσει Ρωσική εταιρία Domain Hosting Company Investelektrosviaz Ltd να παρακολουθεί αυτές τις αναλύσεις από τουλάχιστον 4 διαφορετικά IPS από την Μόσχα και την Κεντρική Ασία όπως φαίνονται στις παρακάτω φωτογραφίες। Η Ρωσική αυτή εταιρία, όπως μπορεί ο καθένας να ανακαλύψει με μία απλή αναζήτηση στο ιντερνετ, έχει καταγγελθεί από πολλούς για παρακολούθηση και κατασκοπία σε πολλά σάϊτ. Μία τέτοια εταιρία σε μία ολοκληρωτική χώρα όπως η Ρωσία δεν μπορεί παρά να είναι ελεγχόμενη από το καθεστώς του Πούτιν






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου