Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Αντόνιεφ Σαμάρωφ συναντάει το αφεντικό του στην Μόσχα


Στην Ρωσια βρισκεται για να συναντησει το αφεντικο του ο πρακτορας των Ρωσων Αντωνης Σαμαρας ή αλλιως Αντονιεφ Σαμαρωφ.

«Σας γνωρίζουμε ως υποστηρικτή της ανάπτυξης των ελληνορωσικών σχέσεων» είπε στον πρόεδρο της ΝΔ ο Σεργκέι Ιβανόφ, επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Βλάντιμιρ Πούτιν που θα συναντήσει αύριο το απόγευμα ο κ. Σαμαράς.

Kαι βεβαια ειναι γνωστος υποστηρικτης των σχεσεων υποτελειας της Ελλαδας προς την Ρωσια, ο Σαμαρας, αυτος που φροντισε να ριξει την φιλοδυτικη κυβερνηση Μητσοτακη υπερ του αλλου μεγαλου Ρωσου πρακτορα Ανδρεα Παπανδρεου.

Και βεβαια ειναι γνωστος υποστηρικτης των σχεσεων υποτελειας της Ελλαδας προς την Ρωσια, ο Σαμαρας, αυτος ο ''Μακεδονομαχος'' που ''εριξε τον Μητσοτακη'' δηθεν για το ''Μακεδονικο'', αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα που οι Ρωσοι αναγνωρισαν την γειτονα με το ονομα Μακεδονια.

Ειναι αυτος που ηδη απο το 2009 εκανε φιλορωσική ομιλία στο Ίδρυμα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη.


http://liberalcreta.pblogs.gr/2009/11/548336.html


Ειναι αυτος που πριν λιγους μηνες εστειλε αντιπροσωπεια Ρωσοτσολιαδων του κομματος του για να υπογραψουν ''πρωτόκολλο συνεργασίας'' μεταξύ της "Νέας Δημοκρατίας και της "Ενωμένης Ρωσίας" του νεου Χιτλερ, αρχιδολοφονου Τσετσενων, Γεωργιανων και Ρωσων δημοκρατων οπως η Πολιτοφσκαγια και ο Λιτβινενκο

http://liberalcreta.pblogs.gr/2011/10/antonief-samarwf-o-kalyteros-praktoras-toy-poytin.html

Aυριο ο Αντονιεφ Σαμαρωφ θα συναντησει το αφεντικο του. Στον υπαλληλο του Αντονιεφ ο Πουτιν θα μπορουσε να δωσει ως δωρο την παρακατω Μπαμπουσκα, αυτη οπου ολα τα Ελληνικα κομματα ειναι κουκλες η μια μεσα στην αλλη που αποτελουν την Ρωσικη καθεστωτικη Μπαμπουσκα αχυρανθρωπων του Πουτιν.





ΥΓ: Aπο την Μοσχα ο Αντονιεφ δηλωσε οτι το σκανδαλο Βατοπεδιου χρησιμοποιηθηκε για την πτωση της κυβερνησης της ΝΔ, βεβαια ξεχασε οτι αυτος διεγραφε οποιους ειχαν εμπλοκη στην υποθεση για να γινει ο απολυτος κυριαρχος φυρερ της παραταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου